Šta je novo?

Corsair Vengance M60 & K60

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
[youtube]TJgzhnQ7uZM?hd=1[/youtube]

sweet :)

Verovatno mu je i cena sweet :d

Negde oko 115$ je :) Corsair je na rampage-u, nema sta ne prave :D

Corsair pomalo podseća na OCZ koji je isto imao u ponudi sve i svašta dok se nisu opametili. No za sada Corsairu ide odlično u svim segmentima, pa ostaje samo da vidimo šta im je sledeće u planu... :)

Ok, tastatura:

+ Izrada, cool look
+ Mehanicki tasteri
+ Zamenjivi i profilisani WASD

- Onaj glupi palmrest...em izgleda...sakato, nedoprav5eno, em Corsair, izgleda, misli da ce 5udima ova tastatura sluziti samo za FPS i da niko nece ustvari kucati na njoj...sta je falilo starom, dobrom wristrest-u po celoj duzini tastature? Preterano komplikovanje...
- Profilisani WASD...oni koji znaju slepo kucanje ce mrzeti to...njima je bitno da su tasteri uniformni...
- Nema pozadinsko osvet5enje...za tu cenu, mogli su da ga ubace

Mis...necu ni da komentarujem. Uopste mi ne deluje kao nesto sto bih mirno i sa pouzdanjem uzeo u ruke i igrao njime...suvise svemirski.

Elem, posto se u klipu vise samo ono dvoje morona, bio sam primoran da odem direktno na sajt (tnx a lot, Corsair :mad: ), i tamo nadjoh jos 2 proizvoda, Vengeance K90 tastaturu i Vengeance M90 mis...

E, tastatura je vlazni san...prelep izgled, mehanicki tasteri, normalan wristrest, pozadinsko osvet5enje, makro tasteri... :p

Mis...necu da ga komentarujem...kako oni misle da neko iznabada pravi taster, bez da potrefi pogresan u tom lomu od 10-ak tastera kod palca, nemam pojma...

Videcemo kako ce Corsair da se snadje u tom po5u...mislim da se pruzaju malo previse, ali mozda im i uspe...

Nazad
Vrh Dno