borab je napisao(la):"Imtel" je postao ovlasceni zastupnik "Corsair" memorija za SiCg
Možda su videli Imtelove (4-5 cifrene) podatke o prodaji Kingston i NCP modula, pa zinuli... 😉Vladd je napisao(la):ne vidim sta ce im vise za ovu zonu ako vec za celu Evropu imaju 20 zastupnika
Ugovor je potpisan ove nedelje, prva tura stiže iduće, dakle biće.ivo.r je napisao(la):Pa što vas onda nema na Corsairovom sajtu i spisku distributera?
ZorMi je napisao(la):Možda su videli Imtelove (4-5 cifrene) podatke o prodaji Kingston i NCP modula, pa zinuli... 😉
Nije sve tako crno, ima više klasa Corsair memorije a sve su kvalitetne za svoju cenu i namenu. Zasada će se raditi dve klase: Corsair ValueSELECT (slično kao Kingston ValueRAM) koje koštaju samo 10% više od NCP uz doživotnu garanciju (već je bila probna serija pre par nedelja, potraži i ovde komentare o prvim utiscima) i Corsair XMS (top serija za visoke performanse koja jeste i skuplja). Stigli su i Corsair Twinx već upareni moduli za dual channel. Videćemo kako će to ide, složićete se da širenje ponude na tržištu ne može da škodi...Vladd je napisao(la):Pa ono jest. Posto su NCP i Corsair ista stvar za nase AZA ploce, a mi Svajcarska u malom, ne bi me cudila milionska prodaja memorije cija je cena kao osrednja konfiguracija. :d
ZorMi je napisao(la):...složićete se da širenje ponude na tržištu ne može da škodi...
Vladd je napisao(la):Jel su obavestili i Corsair o tome? 🙂
Do sada je najblizi Bio Formel d.o.o. u Hrvatskoj (ne vidim sta ce im vise za ovu zonu ako vec za celu Evropu imaju 20 zastupnika)
A da ti procitas jos jednom sta je rekao covek?Typhoon.X je napisao(la):BTW, Formel d.o.o. nije bio blizu ,vec Formel d.o.o. JESTE Zvanicni distributer Corsair -a za Hrvatsku http://www.corsairmicro.com/corsair/distributors.html
Pogledaj pa vidi, a bice i Imtel uskoro na ovoj listi...
gx-x je napisao(la):odlicno, sad cemo umesto NCP-a, ACE-a, i PQI-a napokon moci da kupimo nesto sto valja, a nije naduvano "brandom" kao recimo elixir (nanya) i kingston VR (shitt), mislim da cu da menjam moje V-date za Corsair VS...a ti Vladd-e prekini da lupas gluposti majke ti 🙂
Vladd je napisao(la):Sta da ti kazem?
A da majka mi je umrla '96, pa ne vazi kletvica. A tebi vazno da se zove Corsair i da NIJE optereceno (naduvano) BRANDOM
Tako je ja lupam nista manje nego GLUPOSTI.
Evo pojavili se NEOPTERECENI moduli za tebe u oglasima. Mislim pc400 i pc 500.
1 gigica 300 € (cudan znak za evre) a drugi 305.
Posto sam lupetao GLUPOSTI, cik da te vidim da ih kupis 😛 (da upgradujes NCP) :d :d :d
Voila 😉
Ziveo ti meni :wave:
P.S. Uzivaj u V-dati opusteno na 210 :eyebrows:
gx-x je napisao(la):elem, ti SCG korsairi su probani (Typhoon.X ih je probao) ddr333 VS verzija radi NEOPTERECENO na CAS 2 na DDR400. Toliko o tome da su "SCG" tj. losiji za nase trziste. Moja V-Data opusteno radi na 230 u DC-u na cas3.
Ja sam NCP pomenuo u negativnoj konotaciji, ne znam zasto mi ga nabijas na nos ?!
Ovo je zaprvo nesporazum, kad sam rekao da lupas gluposti mislio sam na "samo jos da obaveste Corsair o tome" i ni na sta vise iz tvojih postova, cak nisam mislio da te vredjam uopste. Ti si taj koji nije proverio informaciju vec odma napao firmu...i sad pricas da je corsair koji oni uvoze za SCG trziste i da je los, a nisi ga ni video ni probao, i opet lupas gluposti 😛arty:
Mladen je napisao(la):A da ti procitas jos jednom sta je rekao covek?
Pozdrav
Typhoon.X je napisao(la):Ups ?
Missunderstanding... :sceptic: :wall:
@Vladd
Gx i ja se znamo i "uzivo" , tako da nije da zna to shto je rekao samo iz price... 🙂
gx-x je napisao(la):...Svaka cast IMTEL-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari