- Učlanjen(a)
- 24.12.2001
- Poena
- 680
CAR je napisao(la):...
To sam prvenstveno i imao u vidu.
Kao sto znas, generalno je pravilo da su 512-ice losije za O/C od 256-ica. Koliko losije, to niko ne zna...
Izgleda da sada znamo.....
To sam prvenstveno i imao u vidu.
Kao sto znas, generalno je pravilo da su 512-ice losije za O/C od 256-ica. Koliko losije, to niko ne zna...
Moj XMS (naravno, 256-ice, da napomenem), uzet je od Ace, bar jedan modul... a on ga je terao na KX-u bese na 233 MHz, 5-2-2-2, 2T.
Dakle, dosta preko "obecanih"... :mrgreen:
Ocekivali smo od tebe, ali... :mig:tex707 je napisao(la):Jasno mi je da 256-ice mogu dosta preko...ali nisam do sada primetio nikoga da se nesto hvali sa performansama modula od 512, pogotovo ne dva komada...
Pitanje je. U stvari, trebalo bi da bude, ali definitivno ne u meri koliko bi jedna ista takva 256-ica izgurala.tex707 je napisao(la):Moracu da probam da skinem jedan, da vidim da li ce biti poboljsanja.
tex707 je napisao(la):...Pa to je resenje, ali nemam drugara sa tako dobrom plocom koja moze da "vuce" vise od 200MHz FSB. Ako ima dobrovoljaca da probamo bilo koju od kombinacija, ja sam za....
maxer je napisao(la):...
Odmah bih ti omogucio da je probas na mojoj masini ... ali na zalost ne zivimo u istom gradu.
Aca je napisao(la):...
Bice da je tako kako kazes.![]()
![]()
![]()
Pomislih u prvom trenutku da pitas da li je bolji Corsair ili Kingston VR ?Unforgiven je napisao(la):Trebala bi mi mala pomoc oko memorije.Zeleo bih da nadogradim sa 128 mb ram-a na 512 pa se razmisljam izmedju Kingstonove 512 MB RAM,PC 2700/333 Mhz i Corsairove 512MB CMX512-3500C2.Koja je bolja po preformansama a koja po pitanju odnosa cene i kvaliteta?
Nesto bas i ne mislim da je HyperX PC3500 jeftiniji od Corsair-a PC3500...drfedja je napisao(la):...
Pomislih u prvom trenutku da pitas da li je bolji Corsair ili Kingston VR ?
Ako oces da prodjes relativno jeftino a da imas dobru memoriju uzmi Kingston HyperX.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari