Šta je novo?

Corsair ili Kingston?

CAR je napisao(la):
...

To sam prvenstveno i imao u vidu.

Kao sto znas, generalno je pravilo da su 512-ice losije za O/C od 256-ica. Koliko losije, to niko ne zna...

Izgleda da sada znamo.....:(

CAR je napisao(la):
...

Moj XMS (naravno, 256-ice, da napomenem), uzet je od Ace, bar jedan modul... a on ga je terao na KX-u bese na 233 MHz, 5-2-2-2, 2T.

Dakle, dosta preko "obecanih"... :mrgreen:

Jasno mi je da 256-ice mogu dosta preko...ali nisam do sada primetio nikoga da se nesto hvali sa performansama modula od 512, pogotovo ne dva komada...

Moracu da probam da skinem jedan, da vidim da li ce biti poboljsanja.

tex707 je napisao(la):
Jasno mi je da 256-ice mogu dosta preko...ali nisam do sada primetio nikoga da se nesto hvali sa performansama modula od 512, pogotovo ne dva komada...
Ocekivali smo od tebe, ali... :mig:
tex707 je napisao(la):
Moracu da probam da skinem jedan, da vidim da li ce biti poboljsanja.
Pitanje je. U stvari, trebalo bi da bude, ali definitivno ne u meri koliko bi jedna ista takva 256-ica izgurala.
A ovo "pitanje je" se odnosi na... da li je taj (odnosno, te) 512 modul los za O/C ili se ploca ne snalazi bas najbolje sa 512-icama...

S druge strane, valjalo bi da probas i bas 256-icu, najpre solo, a po mogucstvu i u DualDDR-u, pa da onda vidis koliko je sama ploca raspolozena... a i tacno utvrdis razlike izmedju 256 i 512 MB modula.
Mene bi bas interesovao rezultat jednog takvog testa.

tex707 je napisao(la):
...Pa to je resenje, ali nemam drugara sa tako dobrom plocom koja moze da "vuce" vise od 200MHz FSB. Ako ima dobrovoljaca da probamo bilo koju od kombinacija, ja sam za....

Odmah bih ti omogucio da je probas na mojoj masini ... ali na zalost ne zivimo u istom gradu.

maxer je napisao(la):
...

Odmah bih ti omogucio da je probas na mojoj masini ... ali na zalost ne zivimo u istom gradu.

U svakom slucaju hvala.....

Aca je napisao(la):
...

Bice da je tako kako kazes. :D :D :D

I neka se postuju na top 10, bas me zanima Yugo na 220. Da li smo mi najpametniji nebeski narod pa nam je 3 puta jeftinije 5 puta bolje, ili neko ne pravi razliku imedju CL2 i CL2,5 ili jasnije izmedju 200 i 80 evra?

Unforgiven je napisao(la):
Trebala bi mi mala pomoc oko memorije.Zeleo bih da nadogradim sa 128 mb ram-a na 512 pa se razmisljam izmedju Kingstonove 512 MB RAM,PC 2700/333 Mhz i Corsairove 512MB CMX512-3500C2.Koja je bolja po preformansama a koja po pitanju odnosa cene i kvaliteta?
Pomislih u prvom trenutku da pitas da li je bolji Corsair ili Kingston VR ?
Ako oces da prodjes relativno jeftino a da imas dobru memoriju uzmi Kingston HyperX.

drfedja je napisao(la):
...

Pomislih u prvom trenutku da pitas da li je bolji Corsair ili Kingston VR ?
Ako oces da prodjes relativno jeftino a da imas dobru memoriju uzmi Kingston HyperX.
Nesto bas i ne mislim da je HyperX PC3500 jeftiniji od Corsair-a PC3500...

Vrh Dno