Šta je novo?

corsair hx 520

struja16

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2008
Poena
304
Da li vredi prodavati ovo napajanje uz doplatu za corsair hx620. Cenio bih ga 75 eur.Ja sam ga platio blizu 100eur. Za te pare sam mogao kupiti mnogo jace, ali ne kajem se. Unapred zahvalan.
Only fools and horses

Zasto da ne ako ti je realno potrebno sada ili u skorije vreme jace napajanje,samo sto ga malo cenis.Trebalo bi barem 85€,nov sada kosta ~105€ (plus tesko se nalaze),a verujem da ovo tvoje ima minimum jos 4 godine garancije.Samo napred

Za ovu mashinu, po meni, sasvim dovoljno, a ako se gleda buducnost, onda je (opet po meni) bolje juriti nesto jace, 40e za dodatnih 100W mi nije previse isplativo.

Vidi ga ovaj ^, kud svi turci (Garrison), tu i mali mujo :p :d :-devil-:.

Slazem se da je previse 40e za 100w.

Poslednja izmena:
Prvo nije 40€,nego 35€ ako uspe da ga proda za 85€.Drugo nije Ok da uporedjujes cenu polovnog HX520W i novog HX620W.Njihove realne razlike (oba nova ili polovna) u watazi i ceni,su 100W,odnosno 15-20€,sasvim povoljno za 100W vise.Nista nije dzabe na ovom svetu,pa ni ova kvalitetna napajanja.

Prvo nije 40€,nego 35€ ako uspe da ga proda za 85€.Drugo nije Ok da uporedjujes cenu polovnog HX520W i novog HX620W.Njihove realne razlike (oba nova ili polovna) u watazi i ceni,su 100W,odnosno 15-20€,sasvim povoljno za 100W vise.Nista nije dzabe na ovom svetu,pa ni ova kvalitetna napajanja.

Nov HX620 je 10750 din, tako da i da ga proda za 85e (sto ce malo teze ici) opet ce doplatiti 50% za 100W vise, jeste da je novo, ali po meni neisplativo. Moje mishljenje. :)
Ono sto je meni nelogicno u celoj prici je sto ja ne vidim nijedan razlog za zamenu, ako mu kasnije bude trebalo nesto jace, neka tada vidi sta ce i kako ce, mozda mu tada ni HX620 ne bude radio posao.
Vidi ga ovaj ^, kud svi turci (Garrison), tu i mali mujo :p :d :-devil-:.

Slazem se da je previse 40e za 100w.
Garrison? :) Od kad on ima HX620? :p

Poslednja izmena:
Delimicno se slazem da kada se radi upgrade treba se dosta pomeriti sa trenutnog HW-a,hocu da kazem da ima vise smisla ici sa 520W na neki 700W+ model nego recimo na neki 550W-620W model.Takodje primera radi taj koji ima 160GB Hard a treba da ga upgrejduje,preskocice 200GB pa ce ici na barem dupli kapacitet (320GB).Ali sve to opet zavisi od uslova,npr ako nadje kupca da mu plati 85€ za HX520W,a na oglasima se pojavi polovan HX620W za 100-tku onda ne vidim zasto da ga ne pazari.

Nije mi jasno samo sto bi mu neko dao 85e za 520w napajanje kada se za 100e uzme novi prejaki LC od 750w koga svi nahvalise?!

Da li vredi prodavati ovo napajanje uz doplatu za corsair hx620.

Ne vredi.

Cenio bih ga 75 eur.Ja sam ga platio blizu 100eur. Za te pare sam mogao kupiti mnogo jace, ali ne kajem se. Unapred zahvalan.

Malo je 75€. Pogotovo ako ima više od 2 godine garancije.

Nije mi jasno samo sto bi mu neko dao 85e za 520w napajanje kada se za 100e uzme novi prejaki LC od 750w koga svi nahvalise?!

Zbog 5 godina garancije i kvaliteta.

Da li vredi prodavati ovo napajanje uz doplatu za corsair hx620. Cenio bih ga 75 eur.Ja sam ga platio blizu 100eur. Za te pare sam mogao kupiti mnogo jace, ali ne kajem se. Unapred zahvalan.
Only fools and horses

Vredi ukoliko mislis da ti treba jace,ali porodavati ga za 75eura, samo ako nemas
drugu opciju.

Zašto prodaješ napajanje?
Šta če ti jače napajanje kad je ovo sasvim dovoljno, moj frend ima to napajanje sa dvije 8800 GTS 512 u sli i radi bez problema.

Nisam mislio da menjam napajanje u dogledno vreme, ali za godinu dana ako budem nesto dodavao tipa hardovi i jos neke periferije na to sam mislio. Ako moze da tera dve grafike onda no problems. Hvala marac

Vrh Dno