- Učlanjen(a)
- 02.12.2005
- Poena
- 380
Bolje prstom. :d
Znaci bio je ispravan, onda dosad znamo samo za 1 falican (stormwatch153). :smash:
Jedan od 5 na benchu...znaci 20% neispravnih na svetskom nivou.
Bolje prstom. :d
Znaci bio je ispravan, onda dosad znamo samo za 1 falican (stormwatch153). :smash:
Najbolje je sto sam reklamirao potpuno ispravno napajanje. :smoke:
5? Kanda si se podbrojaoJedan od 5 na benchu...znaci 20% neispravnih na svetskom nivou.
5? Kanda si se podbrojaoMislim da ovaj broj raste geometrijski
Ja jos uvek mislim da je sumnjivo napajanje, sa mojim E4300 nije htelo da pisne preko 3060 mhz a sa CM iste snage sam ga poterao bez problema danas na 3330Mhz i to radi stabilno.
Imam masinu iz potpisa, e6750 @ 3.2Ghz trenutno, OC 8800GT, OC memorija + 5x120mm i 1x200mm ventilatore. Corsair ni da pisne
P.S. OC CPU-a sam tek zapoceo jer mi stigao novi cooler.
@solajam: Flashuj Maticnu pl.
Jedan od 5 na benchu...znaci 20% neispravnih na svetskom nivou.
stvarno smaras sa tvojim nebuloznim postovima :zgran:.
kakvih crnih 5 ???:zgran:
to sto si ti imao felerican primerak nista ne znaci,
zasto izvlacis generalni zakljucak iz svog slucaja
i jos siris dezinformacije.
E stvarno svasta :smash:
Ma storm ima nebulozne probleme koje iznosi u svojim nebuloznim postovima, nije mu zameriti
Naravno da je HX necujan i naravno da je izuzetno kvalitetan (porediti neki CM sa njim i nije bas zdravorazumski) i naravno da vredi svakog evra datog za njega![]()
Zanimljivo....ovo je izuzetno zanimljivo....jedan od usera ovde isto iz Subotice ima Antec-a i istu masinu kao i ti, samo sto oni drzi taj procesor na 3.6ghz svaki dan i dobro klokovan Palit 8800GT, Corsair stuca kada se izvlaci maximum iz masine..bar taj od 520w
Ma storm ima nebulozne probleme koje iznosi u svojim nebuloznim postovima, nije mu zameriti
Naravno da je HX necujan i naravno da je izuzetno kvalitetan (porediti neki CM sa njim i nije bas zdravorazumski) i naravno da vredi svakog evra datog za njega![]()
Pa ****ga stormti si jedina osoba na ovom forumu kojoj C2D ne radi kako valja i kojoj je Corsair problematican
Imam broj jednog tipa sto radi sa viskom i trazi izvore negativne energije po kuci, jedino ti on moze pomoci![]()
:d
HX520 može da bude bučan samo u dva slučaja:
1) da je neispravan
2) da ga opteretiš sa više od 450W
Presudi sam.
Kod mene, ne čuje se uopšte, a kada pogledam njegov ventilator imam utisak da se jedva vrti. Opterećenje odokativno oko 250W.
Sva Corsair napajanja koja sam ja do sada probao imaju neki electrical noise (tacnije cuje se neko blago sustanje cak i kada je fan zaustavljen).
Dovoljno je tiho da se u kucistu ne cuje, ali kada se nabije uvo na njih cuje se.
Sva Corsair napajanja koja sam ja do sada probao imaju neki electrical noise (tacnije cuje se neko blago sustanje cak i kada je fan zaustavljen).
Dovoljno je tiho da se u kucistu ne cuje, ali kada se nabije uvo na njih cuje se.
Probaj graf u drugom kompu tj sa drugim napajanjem mada je moje misljenje da je do Corsair-a.
koliko ti je staro to napajanje? Može biti da je prošnjavo. U svakom skučaju ako je pod garancijom reklamiraj.
najapanje uvlači vazduh, samim tim i prašinu. Možda se zaprljao kuler, ali ako ti je u garaciji nemoj da ga otvaraš nego reklamaraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari