Šta je novo?

Corsair Carbide 400R

Bas mi se svidja :)
Sto se cene tice, mozemo samo da se nadamo...

Performanse 8/10
Funkcinalnost 8/10
Dizajn 6/10
Kvalitet 8/10

Prosečna ocena: 7,5~8,0. Vredi tih 80eura. Nije nešto lepo, naprotiv, ali je izuzetno funkcionalno, a u kvalitet se ne sumnja. :)

Poslednja izmena:
Ovo ce biti stotka, domace pirane pokusace do kostiju da nas oglodju.
Skroz pametno dizajnirano.

Dokle god se kuciste u Srbiji prodaje kao lim gde ce da se drze noge...Hm!?
Ne verujem da ce imati tako nisku cenu kod nas,ima lepsih a mozda i boljih kucista u tom segmentu?!

Poslednja izmena:
Zna li se kada ce stici u Srbiju?Imam osecaj da ce u startu biti rezervisano i rasprodato :D

i sta bi na kraju u vezi ovog kucista niko ne uvozi u srbiju?

Iznenadjen si ? :D

naravno,kad su Srbi nalozeni na CM...i deru li deru...vec vidim scenu prodavac nudi kupcu kuciste:''Pa imate evo par ovde solidnih,CM,Corsair,Blueberry''...''CORSAIR?Sta je to?!?'' ''PAKUJ CM!''....zalosno je da prodavci nisu nimalo upuceni u hardware i ostalo sto ide uz prodaju,ne kazem nisam ni ja ali brate pogledaj malo na netu sta prodajes pa preporuci...proveravao sam po Ns-u,od 20 radnji 19 nije culo za Scythe...KOMIKA!

Gigatron uvozi Corsair ali od celog asortimana jedina stvar koju imaju je 600T. Postoji mogucnost i ovo da dobiju. Ipak je veca sansa da dobiju jos neko kuciste nego bilo koju corsair memoriju ili napajanje.

Nisu Srbi nesto specijalno nalozeni na Cooler Master,nego su,koliko ja vidim,oni jedni od retkih koji su se udostojili da normalno ulete na ovo nase trziste.

***,lozis se na ono sto imas...
:D

odavno nesto bolje nisam cuo "lozis se na ono sto imas" sto se ovog kucista tice,bas bi poremetilo konkurenciju u rangu ispod 100e...osim ako nasi prodavci ne bi digli cenu u nebo?!

Ne verujem. Gledajuci cenu u nemackoj cenim da kod nas ne kostalo vise od 100e. Naravno, sve to pod uslovom da Gigatron uopste uveze. Zanimljivo je kuciste, steta bi bila da dodje do nas.

Mene više zanima 500R, cena u nemačkoj je 120e.

Što se tiče Gigatrona siguran sam da im je i taj 600T zaostao iz perioda kad su vršili porudžbine sa caseking-a.

Vrlo verovatno. Jel neko uopste ima informaciju o tome zbog cega je G. prestao da nabavlja bilo sta od Corsair-a? Stvarno je steta sto smo uskraceni za odlicnu marku.

Solidno je odradjeno ovo kuciste, samo cena da ne bude shureca kod nas..

Pa realno gledano cenom i dizajnom konkurise CM HAF 912+,corsair je za nijansu vece od HAF912+(u visinu i duzinu) ali je HAF ubedljivo jeftiniji u inostranstvu,ima cak i za 60 dolara da se nadje.Sto se izgleda tice to je vise subjektivna stvar.

Poslednja izmena:
Nisu Srbi nesto specijalno nalozeni na Cooler Master,nego su,koliko ja vidim,oni jedni od retkih koji su se udostojili da normalno ulete na ovo nase trziste.

***,lozis se na ono sto imas...
:D

+1 , a i ne bih potcenjivao CM a toliko velicao Corsair..

Pa realno gledano cenom i dizajnom konkurise CM HAF 912+,corsair je za nijansu vece od HAF912+(u visinu i duzinu) ali je HAF ubedljivo jeftiniji u inostranstvu,ima cak i za 60 dolara da se nadje.Sto se izgleda tice to je vise subjektivna stvar.

Ne bas sa 912 ali sa 922 moze da parira stim sto sam siguran da CM ima bolje reseno hladjenje!

^Lose sastavljeno, pa se klima.:d Mozda je los primerak, a mozda stvarno i jeste los kvalitet izrade.:trust:

jeste da je tema 400r, al da ne otvoram novu.

meni za oko zapao 500r, deluje za moje potrebe savrsheno, pogotovo black/white kombinacija.
pa ako neko bude saznao kako i gde moze da se nabavi za ~120e neka mi javi na pm ili ovde.

na drugom forumu mi rekoshe da je u madjarskoj najjeftinije, ali tamo necu ici usput, samo slovenija i francuska.

Vrh Dno