Šta je novo?

Corrupt master file table!!!-RAID striped mode

pokajanik

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
301
imam problem sa jednom particijom na raid-u, prijavljuje mi "Corrupt master file table" i check disk nemoze da se pokrene zbog toga, a naravno nemogu ni da vidim podatke sa te particije, inace imam jos dve particije na tom raid-u i rade ok, file system je NTFS, uzrok ovog problema je moja avantura sa selidbom raid-a na drugi kontroler i pritom je windows sa checkdiskom ispravljao neke "greske" na HD-ovima, nepitajte sto sam to radio neka vam to ukaze na moje [ne]sposobnosti, i naravno ko nije obavesten[ako ih ima?] ovo se neraditi! molim za neki savet, probao sam razne programe za oporavak podataka i nista nije urodilo, najbolje se pokazao Active@ UNDELETE sa njim sam jedino uspeo da vidim podatke na particiji ali oporavak je neuspesan iako program misli da moze da ih oporavi, pravi mi prazne fajlove? pomagajte[200Gb podataka u ocajanju]! :wall:

......

pokajanik je napisao(la):
...., probao sam razne programe za oporavak podataka i nista nije urodilo, najbolje se pokazao Active@ UNDELETE .....:

koje programe?

getdataback, RAID Reconstructor, File Scavenger, Recover It All, Recover4all Professional, R-Studio Data Recovery, QuickRecoveryRAID0, FinalData.NT, Active@ UNDELETE.

nemoguce da nijedan od navedenih programa
uopste ne vidi tu particiju......
odn. podatke na njoj.......

koliko je GB ukupno?
kolika je ta particija?
je li na njoj bio XP? service pack?

samo Active@ UNDELETE moze da vidi podatke, ali nemoze da ih oporavlja, prijavljuje Error[255],
radi se o 200Gb podataka i nije sistemska particija, napravljena je pod Win2000.

Nazad
Vrh Dno