Šta je novo?

corel draw 11 serial potreban

• Začetnik teme Začetnik teme Laza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
corel draw 11 serial potreban.
Hvala.

Lazo odakle ti taj Corel? Zar je vec stigao? Da li je full ili je beta? Kako da dodjem do njega?

Pojavio se u cd klubu u mom gradu. Na jednom je disku instalacija. Ostala cetiri diska nemaju, na njima se nalaze clipartovi. Verzija je 11.633, brze se startuje od 10, ima XP izgled i za sada nisam primetio nista negativno. Corel 10 je znao da pobrljavi iz cista mira. Kako doci do diska? Nije problem da ti narezem, ali tek sledece nedelje dolazim za Beograd, verovatno u utorak 17.

To da li se brze startuje je totalno nebitno, pokrenes jednom i radis. Meni se i 10 otvara za 6 sec. Bitno je da radi stabilno i da nema bagove, u sta cisto sumnjam. Jesi li pogledao sta donosi novo u odnosu na verziju 10.

Aca je napisao(la):
To da li se brze startuje je totalno nebitno, pokrenes jednom i radis. Meni se i 10 otvara za 6 sec. Bitno je da radi stabilno i da nema bagove, u sta cisto sumnjam. Jesi li pogledao sta donosi novo u odnosu na verziju 10.

U pravu si da nije od preterane vaznosti brzina startovanja. Mada, meni se Corel 10 otvarao 20 sekundi pod win 98 a 13 pod winxp, dok 11. to radi brze, tako da mi ipak znaci, ne mnogo, ali znaci.

Za bagove treba da prodje vreme. Nisam imao vremena da isprobavam Corel jer sam imao ispite ovih dana. Nove stvari - pa hm. Nista posebno, barem za mene, ali sta i ocekivati od 11. verzije ovog proizvoda. Moje glavne primedbe su bile bagovi i mozda i znacajnija primedba: los, da ne kazem primitavan align (ko radi sa AutoCad-om i 3ds max-om zna o cemu pricam).

Meni je Corel 10 brljavio sa floatbarovima (ili kako se vec to zove), odnosno nestajali su. Pretpostavljam da je to posledica "nekompatibilnosti" te verzije sa XP-om. Takodje me je nerviralo lose odazivanje na zum preko tockica - desavalo se da pretera ili da se ne odaziva. To sad sve lepo radi. Za detaljnije analize je potrebno vreme, a za to je bitno da se zavrsi ispitni rok.

Kada se zamalo nisam slogirao. Neke stvari je bolje ne znati ili sto bi se reklo neznanje je blagoslov. Napravio se pametan i krenuo da citam EULA. Kad tamo
1.11 ELIGIBILITY:
If you are downloading this Product from the Web, to be eligible to download the Product you must be in compliance with applicable export laws. By accepting the EULA you are representing and warranting to Corel you are compliant with the following statements: (i) you are not a citizen, national or resident of, and are not under the control of, the government of: Cuba, Iran, Iraq, Libya, North Korea, Sudan, Syria, Serbia, Taliban-controlled areas of Afghanistan, nor any other country to which the United States has prohibited export; (ii) you will not download or otherwise export or re-export the Product, directly or indirectly, to the countries mentioned in clause (i) nor to citizens, nationals or residents of those countries; (iii) you are not listed in the United States Department of Treasury lists of Specially Designated Nationals, Specially Designated Terrorists, and Specially Designated Narcotic Traffickers, nor are you listed on the United States Department of Commerce Table of Denial Orders; (iv) you will not download or otherwise export or re-export the Product, directly or indirectly, to persons on the lists mentioned in clause (iii); and (v) you will not use the Product for, and will not allow the Product to be used for, any purposes prohibited by United States law, including, without limitation, for the development, design, manufacture or production of nuclear, chemical or biological weapons of mass destruction.

If you cannot represent and warrant that you are in compliance with the above statements, you are not eligible to download the Product.

Htedoh iz principa da izbrisem Corel 11, ali nisam. Nisam uspeo ni Corel 10 da uninstalliram, jednostavno nece. U stvari odradio je uninstall, ali su ostali svi fajlovi.

Na jednom mestu u Corelu se pominje da je verzija 11.633, na drugom Corel 11 build 620, prava ludnica.

Nazad
Vrh Dno