Šta je novo?

core2duo + nvidia dx10c koji lap-top mi preporucujete?

BodyGuarDMX

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2007
Poena
304
core2duo + nvidia dx10c koji lap-top mi preporucujete?
treba mi tako nesto sa 2GB rama i sto vecim HDD-om a da nije preko 1300€ cena...

konto sam ACER Aspire 5920G-302G25

ili mozda ima nesto pametnije za te pare ?

hvala BGX

Toshiba Satellite Pro A200-1MI
Intel Core2Duo T7300 (2GHz/4MB/800FSB), Intel 965GM chipset SantaRosa platform, 2GB DDRII (2x1GB), HDD 250GB SATA (5400rpm), DVD-RW DualLayer, 15.4" WXGA Toshiba TruBrite (1280x800), ATI Mobility Radeon HD2600/256MB, LAN, WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N, BlueTooth 2.0, 4xUSB, 5-in-1 card reader, FireWire, TV Out, 1.3MPix WebCamera, ExpressCard slot, težina 2.72kg, garancija 2 godine, Microsoft Vista Business.....1280E
ACER Aspire 5920G-302G16
Intel Core2Duo T7300 (2GHz/4MB/800FSB) SantaRosa platform, Intel 965PM chipset, 2GB DDRII (2 x 1GB), 160GB HDD SATA (5400rpm), Intel Turbo Cache (Robson technology) application speed loading, DVD-RW dual layer, NVidia GeForce Go 8600GT 512MB GDDR2, 15.4" WXGA 1280x800 HighBrightness (200nit), Integrated WebCam 0.3MPix, S-Video TV out, Dolby certified surround sound system, S/PDIF, 4xUSB, HDMI, Expresscard, 5-in-1 card reader, Infrared, FireWire, Modem, G-LAN, WLAN 802.11 a/b/g/Draft-N, 12 function buttons, 8 cell 71W battery life up to 3:30h, težina 3kg, garancija 1 godina, Microsoft Vista Home Premium.............................................1200E

prvo: ne moras na 3 mesta da pitas isto pitanje...
drugo:
evo procitaj moj review za doticni acer pa vidi...mislim da kod nas nema boljeg laptopa za te pare ;)...a mozes jos malo da sacekas dok ne stigne 7720G (vrlo dobra najavljena cena, iz pouzdanih izvora)...a to da li je dx10 ili ne slaba vajda: crysis ces tesko igrati uz ovakve graficke, barem dok ne izadje 8800M xx serija koja je najavljena za ovo leto (samo nisam jos nasao u koji laptop se ugradjuje :))...video sam neki video da, kao na laptopu sa 8700M grafikom (Toshiba Satellite X205) crysis tece sasvim ok, e sad da li je to tacno ili ne, ja ne znam...
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=145438

Poslednja izmena:
izvini za 3x question... al sam bio bas pozurio da kupim laptop...

a sad se pitam dali je onda uopste da kupujem sad laptop ili je pametnije da jos malo sacekam dok se pocne pakovati ta neka bolja dx10c graficka...

sta mislis koliko je potrebno da cekam do kupovine? tj. dok se ovo sve oko Crysisa sredi :D

thx

prvo: ne moras na 3 mesta da pitas isto pitanje...
drugo:
evo procitaj moj review za doticni acer pa vidi...mislim da kod nas nema boljeg laptopa za te pare ;)...a mozes jos malo da sacekas dok ne stigne 7720G (vrlo dobra najavljena cena, iz pouzdanih izvora)...a to da li je dx10 ili ne slaba vajda: crysis ces tesko igrati uz ovakve graficke, barem dok ne izadje 8800M xx serija koja je najavljena za ovo leto (samo nisam jos nasao u koji laptop se ugradjuje :))...video sam neki video da, kao na laptopu sa 8700M grafikom (Toshiba Satellite X205) crysis tece sasvim ok, e sad da li je to tacno ili ne, ja ne znam...
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=145438

http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1195910&postcount=14

cekaj par dana pa uzmi 7720G ili cekaj jos par meseci (2-3 meseca) pa uzmi neki sa jacom grafikom...
mozes i odmah da uzmes ovaj sto ti alekssBGD preporucuje al' se samo spremi da puknes 2000e :D...

Poslednja izmena:
znaci da ne uzimam nista ispod Ge-Force 8700GT...

btw, znal ko kad ce se vise Crysis pojavit... pa da onda mogu bas znat sta da kupujem :S

izgleda da je bolje da sacekam jos koji mjesec do kupovine, al bice mi smor u novom gradu bez pca :(
***..

Kakav bre DX10c? Koliko znam ne postoji C revizija DX10. To si pomesao sa DX9c. :d

BTW, pogledaj ovaj MSI notebook. MSI GX700

Cena oko 1400e kod nas, plus dolazi u kompletu ovaj fancy ranac i mis.

Kod nas se prodaje sa sledecim komponentama:

Intel Core2Duo T7300
NVidia GF 8600GT 512MB
2GB RAM
250GB Hard
DVD-RW
Bluetooth
Wireless (mislim B/G)
17" WXGA+ 1440*900
mouse + backpack

Poslednja izmena:
@ BodyGuarDMX:
Meni izgleda prelepo (dobro, mozda je malo previse napucan onim tribalima). E sad, kakvog je kvaliteta, to ne znam. Ne bi trebalo da bude lose, s obzirom na komponente koje se nalaze unutra. Kakva je zavrsna obrada, stvarno ne bih znao. Ako te interesuje gde sam nasao kod nas ovaj lap, pusti PM.

@SqlByte:
Komentar ti stvarno nije na mestu. Daj neki argument protiv ovog lapa ili MSI uopste.
No offense

Pozdrav

Ja sam uzeo tog ACERa pre mesec dana i prezadovoljan sam. Ja ga, iskreno da ti kazem, koristim samo za igrice i osim sto se greje kao lud (ali koliko sam upucen svi se greju) nemam ni jednu zamerku.
Mislim da ce u decembru izaci ServicePack za Vistu sto bi trebalo da poboljsa dosta rad sistema.
Po meni su svi ti lapovi skoro isti ili sa vrlo malim razlikama, neko voli Tishibu neko Acer itd., tako da bi preporucio da se kupuje na popustima ili kako se vec ko snadje, mislim na cenu. U svakom slucaju nov, sa garancijom i sto boljom grafikom (zbog igrica).Jedina stvar koja je bolja kod Toshibe je sto ima 2 godine garanciju.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno