overklok ti je veoma koristan narocito na tako jakoj konfi,bilo da renderujes ili si gejmer zasigurno se ti pomoci, e sad, posto imas h50 hladjenje koliko imas iskustva sa overklokom? ako si nov u tim vodama preporuka ti je turboV ja sam ga testitao, nije losh, cekas malo duze ali dobijes stabilan klok bez puno muke i gubljenja zivaca.
ovo boldovano je jedna od vecih gluposti koje sam procitao na ovom forumu u zadnjih par meseci.
Sta ce mu OC na toj masini? sto jel mu ne radi firefox ili nesto slicno ? ako se bavi ozbiljnim radom onda ce ili da da gomilu para za odlicne komponente (ala tipa i7 950) i nista da ne dira jer ne zna, ili ce da ustedi pare i kupi i7 920 sedne par dana procita po forumima i krene sa OCom.
U svakom slucaju ... sedi .. citaj ... uci pa kreni polako nije to molekularna biologija pa da je bas komplikovano .... ako ti ne ide ili nista ne diraj ili zovi nekog ko zna.
Kako sa Turbo V da to odradim , sta da dizem (ako tako mogu da se izrazim) , a ovu masinu sam inace sam sastavio (mislim na fizicki deo posla) a komponente kupovao pojedinacno (po savetu) tako da znam da nista nije problem ali za ovo bih ipak poslusao neki savet . Pozdrav !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari