BelThaZoR
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.04.2006
- Poena
- 370
Koacno mi je stigao Sandy Bridge. maximus iv extreme, pomenuti procesor koga hladi megahalems sa sharkoon 12icom. Ono sto me na prvi pogled brine kako sam ga ukljucio i otiso u BIOS (odnosno EFI
) video sam da je temperatura procesora 47* - 48*.
E sad bilo je malo mucenja sa montazom megahalemsa, na prvi mah mi se cinilo da ce biti labavo, ali kolko sam uspeo da vidim ima dobar kontakt sa procesorom i da se ne klati. Sa pastom nisam preterivao, kao zrno pirinca na proc i onda stezanjem kulera se pasta rasiri (to su me naucili stariji i iskusniji pre vise godina i to primenjujem od tad). Mislim nije mi prvi komp koga sam sklapao od nule i sa nekim advanced hladjenjem
U Windowsu je situacija sledeca: 30-33 kad je load 0-20%.
Meni nesto mnogo velika ova temperatura, sta vi mislite?
E sad bilo je malo mucenja sa montazom megahalemsa, na prvi mah mi se cinilo da ce biti labavo, ali kolko sam uspeo da vidim ima dobar kontakt sa procesorom i da se ne klati. Sa pastom nisam preterivao, kao zrno pirinca na proc i onda stezanjem kulera se pasta rasiri (to su me naucili stariji i iskusniji pre vise godina i to primenjujem od tad). Mislim nije mi prvi komp koga sam sklapao od nule i sa nekim advanced hladjenjem
U Windowsu je situacija sledeca: 30-33 kad je load 0-20%.
Meni nesto mnogo velika ova temperatura, sta vi mislite?
Poslednja izmena: