@PCBeast
Bas citam tvoj naucni rad na temu 6600k 

medjutim moram da ti kazem da ja bas tako ozbiljno ne gledam na OC, zanimala me je samo donja granica i neka iole gornja u domenu 1.25v. 
Zato se nesto nisam puno ni zamarao nekim screenovima, ali ono sto mogu da dodam gore iznetom a opet vezano za ono sto si pitao je da sam koristio Aida64 (FPU) i Linx test. Po 15 min u proseku, a zatim smanjivao ili dizao voltazu i opet u krug. 
U glavnom kada nesto nije u redu pucaju jako brzo. Ono sto je meni siguran pokazatelj stabilnosti jeste emulator za PS3 poznatiji kao RPCS3 koji koristi avx i tsx instrukcije i koji takodje maltretira cpu 
kao i neki od ovih testova, s tim da je zvuk problematican i stalni pokusaj da uskladi zvuk i sliku sokira sam racunar i generalno ga brzo rusi, mnogo pre nego aida ili linx. Verovatno se neces sloziti sa mnom, s obzirom da ozbiljni klokeri
siluju procesor i po vise sati. Onaj ko zeli da proba, moze da skine rpcs3 i proba, a greska nestabilnog OC koju resavam dodatkom napona je "watchdog error". Zasto bih maltretirao racunar satima da dodjem do te greske kada mi emulator zabode posle 2 minuta?
Recimo u igri Persona 5 tacno postoje mesta gde znam da ce da zaobe ako fali napon i to je to, svaki put kada ga spustim zabode na tom mestu, cim dodam ,prolazi kao od sale. Sto se napona tice, tu si u pravu, ja sam na manual podesavanjima kucao 1.27v medjutim bios je pokazivao manju vrednost. Prelaskom sa manual na adaptiv, sam morao dizati LLC sa lvl3 na lvl5.
@nikolas61
Pa da, to je tacno ta razlika jer tebi treba 1.21v za 5ghz 

ali 0.7v za 4.2 mi stvarno izgleda nestvarno 

Na koliko drzis llc za 4.2?