Šta je novo?

Core 2 Duo E6400 ili P Dual-Core 950

J__

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
320
sta je po vama bolje pazariti stim da su otprilike u istom cenovnom rangu. u nedoumici sam pa pomagajte ;)

taj dual bios i kad ti zatreba uglavnom i neradi!!! :)

ma razumite me, gospodjo... :p
meni otkako je jedna tako riknula, postao sam hipohondar po tom pitanju.

ali ako ces tako lako kupiti drugu, onda ne vidim problem ni da se daju pare za skuplju plocu.

@oki- jel to iz iskustva nekog ili...? :bottle: sad sam se bas smorio

pa necu valjda da se izbezumim svaki put kada mi crkne neki hardware...

lepo kupim delove u nekoj renomiranoj firmi (iako je koji evro skuplje) dobijem garanciju od 3 godine. a ako crkne dobijes novu...

a posle tri godine me bas briga...

Poslednja izmena:
Goxy, C2D 6300 je od prilike tu negde sa 4200-kom, uglavnom je tek malo brzi (izuzev u par specificnih situacija):

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=c2le&page=5

Sto se cene tice 4200 se u Imtelu bez problema moze naci za 205€ , a za C2D 6300 nesto nisam siguran (ne vidim da ga ima u CT-u)

U svakom slucaju obzirom na to sta coveku treba, najbolje je da uzme X2 3800+ (u Imtelu je 174€) i dosta memare.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
stoske je napisao(la):
...lepo kupim delove u nekoj renomiranoj firmi (iako je koji evro skuplje) dobijem garanciju od 3 godine. a ako crkne dobijes novu...

a posle tri godine me bas briga...

kupujem i ja tako, naravno, ali ako ti nakon 6meseci rikne, kao meni?
a inace flash biosa ti ponistava garanciju.

kome finansije nisu problem- naravno nije problem da se ispruzi jos 80 e i lepo uzme top model, ja sam ovo komentarisao cisto jer neko rece da su ploce skupe. kome je ploca od 130e skupa, tome ce gubitak ploce biti... za izbezumljivanje :D :D (salim se)

kako god bilo, ovo je moje misljenje. ono sto moras da platis, moras, to je ok. ali mene recimo dusa boli kad pomislim da sam za taj novac mogao da unapredim grafu ili da stavim jos 2x512 ram. sad treba da cekam novi nalet kesha.

Vrh Dno