Šta je novo?

Core 2 Duo E6320

Moze ako moze memorija sto se tice fsb ljudi vozili 450-500 opusteno uz malo bolje hladjenje
naravno opet kazem zavisi od memorije koliko ona moze da podnese.
Jel; to 36 core ili cpu temp cime meris.

Procesor se hladi ASUS Blu Ice
Sto se temperature tice meri se SmartGuardianom (dosao sa DFI plocom) i merim sa CoolerMaster Aerogate II (sonda za merenje temperature je zabodena tik uz procesor

Poslednja izmena:
Koliko volti guras u njega? Trebalo bi da moze jos nekih 200mhz minimum. Odradi Torture test u Prime95 i pogledaj kolika ti je temp posle 20 minuta rada istog. Tih 36 bi vrlo lako moglo da predje u 55.

Northwood !!

Da kupio sam tu kombinacijuuu
Za sada imam samo jedan modul memorije od 512DDR 667 MHz Kingston
Treba da kupim drugi memoriju 2 x 1 Gb !! Dali imas neku preporuku

e pa sad to je vrlo zanimljivo pitanje, jer bi svako preporucio drugaciju...prelistaj tamo u threadu o memorijama pa izaberi u zavisnosti od para koliko bi dao...ja cu ti dati savet da nema potrebe da uzimas brže od 800MHz; i ako uzimas da uzmes one sa sto manjiim CL-om, znaci CL4, a ukoliko nadjes neku CL3 @800 za razumnu cenu onda je uzmi i ne razmisljaj (Geil Ultra Plus serija)...to ce ti znaciti bas dosta jos kad ih drzis u 1:1 sa fsb-om onda ce sve da leti i imaces vrlo velik bandwith (pogledaj ovaj prvi thread pa ce ti sve biti jasno oko toga)
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=129797
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104762

pozdrav

btw: i ja sad planiram isto neku masinu da uzmem, verovatno slicnu kao tvoju...

Poslednja izmena:
..

Hvala na savetu

Sada cu da pogledam dali ima takva memorija negde da se kupiiiii

Dok sam imao Athlon-a na 3500+ koristio sam DDR KingMax Hard Core 500MHZ e to je letelooooo, nesto jezivo dobro i dobra memorija, i sada bi uzeo takvu od KingMaxa ali je nema

Pogledacu za ovu memoriju sto si preporucio

i jos nesto: to sto sam ti preporucio je vrhunska memorija, a nemoj da me krivo s'vatis i CL4 radi posao izuzetno dobro 😀 pogledaj link pa vidi razne chipove memorija i trazi neki micron koji se legendarno dobro klokuje; i onda bi dark, e6320 i ta memorija cinili vrlo vrlo mocnu masinu...

PC2-6400 Ultra Plus
GX21GB6400PDC / GX22GB6400PDC

3.0-3-3-8 @ 1.8 ~ 2.3V

Micron D9GCT (B6-37E)
Micron D9GMH (B6-3)

btw: pogledaj i neki corsair i kingston...

Hvala na svemu. Samo me jedno muci gde naci tako dobru memoriju ?

DIMM 1GB (2x512MB kit) DDR2/800MHz Corsair TwinX, 240-pin, PC2-6400, CL4, dual channel,

NEznam dali bi odgovarala ova memorija

DIMM 1GB (2x512MB kit) DDR2/800MHz Corsair TwinX
PC2-6400 Rev 1.6 & 1.7 & 1.8
5.0-5-5-12 @ 1.9V
Micron D9Gxx (B6-x)
E OVO JE TACNA OZNAKA MEMORIJE
Nadam se da ce ova memorija u sklopu sa E6320 i Dark plocom daje dobru masinu

pa ako nadjes te starije revizije tu uzmi bez razmisljanja, tu takodje i ja mislim da uzmem za buduci komp...

mozesh josh da cepash,ispod 3.4 se ne priznaje😀

mozesh josh da cepash,ispod 3.4 se ne priznaje😀

Naravno da cu da cepam al kad mi stigne druga memorija, ako si primetio imam jedan modul od 512 Kingston na 667, a sada stize kombinacija TWIN2X2048-6400C4PRO* XMS2-6400 2048MB 4-4-4-12 2X240 DIMM Platinum XMS2, pa kad to zabodem onda cemo malo da se igramooo, nadam se da ce bez problema dostici tih 3,4

Pozdrav

jel stigose ti corsair-i? jel moze slika kako izlgedaju? i naravno da vidimo neke rezultate za pocetak...🙂 pozdrav

btw: fali ti broj tri u "mojoj masini" E6320 :d

Nazad
Vrh Dno