Šta je novo?

Cordless desktop

• Začetnik teme Začetnik teme face
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Hocu da uzmem neki cordless desktop, ubi me cimanje tastature i misha non stop jer imam neki nezgodan kompjuterski sto. Mislio sam prvenstveno na Logitech a ono sto se meni svidja je mx 3200, 3000 i lx710 ako nisam pomesao oznake. Jel probao neko nesto od ovoga, interesuje me prevashodno dometi bez vizuelnog kontakta i kakve su mishonje. Do sad sam imao mx300 par godina i super me je sluzio.

mx3000 batali bez vizuelnog kontakta. Imam ga sve je super sem

Mane:
-pao mi je jedan dan resiver na pod i odma je mish pocheo da se gubi
-nekad mish zaspi dubokim zimskim snom, ali zato meni neke krsh baterije traju i po 2 meseca u njemu.

nema vishe mana sve ostalo je super makar po mom lichnom 99% subjektivnom mishljenju 🙂

Uf to mi najbitnije da radi bez vizuelnog kontakta. Onda mozda mx 3200 ili lx710? Koje su to mishonje? Po oznakama vidim mx610 npr. ali mi se cini da sa mnegde procitao da neka od tih cordless kombinacija zapravo ima mx1000?

Stari mx3000/3100 ima mx1000 plavi i plavu tastaturu. Novi mx3000 ima mx600/mx610.

Meni bolje radi mx600 od mx1000 shto se tiche optichke vidljivosti, mx1000 nije hteo da mi radi kroz drvo debelo 2-3cm a mx600 je hteo. Mada ja sam ubo neki budjav primerak mx1000, shantao je i to mu nije radilo.

Sa tim 3200 nemam iskustva.

Ja sam mx3000 uzeo za 65e...tako da..za te pare bolje nisam mogao 🙂

Poslednja izmena:
ja imam mx3100 vec 6 meseci i nemam problema sa misem i tastaturom...

tastatura je dobra, ima bas dosta multimedijalnih dugmica.... zoom najcesce koristi...

mis mx1000 odlican mis, samo sto mi se ne dopada njegova tezina....

komplet je oko 100 evra...

Poslednja izmena:
pff ne znam sad ni sam, najpre bi uzeo 3200 al kod nas nema tako da ostaje 3000/3100 ali me kolje sto isnogood rece da ga batalim bez vizuelnog kontakta. Doduse to su jako malo udaljenosti do 1m max ali bi mozda morao da prodje signal kroz stranu od stola jer kuciste pored stola.

Poslednja izmena:
Meni mx600 bolje lezhi u ruci. I bilo mi je 30e jeftinije da kupim ovo moje. Nisam se pokajao. E sada..voleo bi ja svashta...ali budzhet je chudo 🙂

ja sam moj mx3100 platio jeftinije 400 din nego sto je kostao mx3000 🙂

uzeo sam ga u HG spotu sa 5 godina garancije

Poslednja izmena:
Ima u CT.

probajte da zovete HG spot mozda oni mogu da nabave.... i kada sam ja kupovao nije ih bilo u magacinu pa su narucili od compdesk-a ...

ok al ipak bih ja novo. mada mi ni ne chudi za ct uvek si bili deracka firma. sutra cu da se prosetam do merkatora bas da vidim dal je 3100 stvarno 150 jura.

ja sam u CT platio mx3000 65e 😉

aha. a kad ih pozoves shipak. Ne bi me chudilo i ferarija da stave na lagere samo da se vidi da pise.
mx3000 necu, citao sam da ima problema sa bazom tj. da treba optichka vidljivost. da ne treba odma bi ga uzeo. ovako mx3100 (koga nema ni za leka) ili mx5000 koji je malo preskup al sta cu kad nema nista.

kod mx3000 to zavisi od serije. Inache to je da se ne bi meshao sa wi-fi mrezhom shto je recimo meni potrebno. Slichna pricha ko sa novim BT uredjajima.

aha. a kad ih pozoves shipak. Ne bi me chudilo i ferarija da stave na lagere samo da se vidi da pise.
mx3000 necu, citao sam da ima problema sa bazom tj. da treba optichka vidljivost. da ne treba odma bi ga uzeo. ovako mx3100 (koga nema ni za leka) ili mx5000 koji je malo preskup al sta cu kad nema nista.

Samo mi nije jasno odakle ti taj shipak, a ferari jeste a lageru kao i Lamborgini.

ne razumem?
Lm uzeh mx5000, mish i tast su super, mis odlicno lezi u ruci, precizan je. Onaj mali displej na tast je super, odmah vidi datum, vreme, temperaturu 🙂, samo mi se cini da kad je ne koristis "zaspi" pa kad krenes odjednom da kucas treba mu par sekundi da uspostavi vezu sto ume malo da iritira. Inace wirless je bombona🙂

Nisi spomenuo da ti na ekranchicju pishe koju pesmu slushash 😉

Nazad
Vrh Dno