Šta je novo?

Copy sadržaja jedne MSD na drugu

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Dobio sam micro SD od 4gb i pokušao da radim backup prethodne kartice od 1gb i da sadršaj prebacim na novu preko Samsung PC Studia 7. Čini se da je lepo prekopirao sadržaj ali ne prepoznaje nijednu instaliranu aplikaciju sa kartice.

Da li nekako mogu da nateram sve aplikacije da rade, a da ne moram sve opet da instaliram?!

Fala vi svi unapred...

Ne znam kako radi taj PC Studio ali evo pretpostavka iz prve ruke bi bila da NIJE sve prekopirao sa kartice,mozda nema tu mogucnost ili nije podesena ali ocigledno nije kopirao skrivene foldere sa vitalnim fajlovima!
Overi u Windows-u da ti prikazuje skrivene foldere ILI odi na memorijsku,odradi Ctrl+A (ovom komandom pokupi SVE foldere i fajlove,ukljucujuci skrivene,bar kod mene,onda prekopiraj to negde i zameni kartice u slotu pa vrati to kopirano na novu memorijsku!
Pozdrav ,)

Ne znam kako radi taj PC Studio ali evo pretpostavka iz prve ruke bi bila da NIJE sve prekopirao sa kartice,mozda nema tu mogucnost ili nije podesena ali ocigledno nije kopirao skrivene foldere sa vitalnim fajlovima!
Overi u Windows-u da ti prikazuje skrivene foldere ILI odi na memorijsku,odradi Ctrl+A (ovom komandom pokupi SVE foldere i fajlove,ukljucujuci skrivene,bar kod mene,onda prekopiraj to negde i zameni kartice u slotu pa vrati to kopirano na novu memorijsku!
Pozdrav ,)

Moram priznati da mi taj simplicizam nije pao na pamet, mislio sam da postoji neka caka, pa sam zato i koristio PC studio... Aplikacija je ista kao ona za nokiju...

Sad ću da probam...

Uspeo.

Bio je problem u tome sto backup nije video skrivene fajlove (?!) iako je windows po instalaciji podešen da se vide...

Kao sto rekoh mozda sam program nema tu opciju da vidi skrivene fajlove i foldere,slepacko programiranje u 21-om veku,ovo sa Ctrl+A uvek uspeva! ;)
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno