Šta je novo?

Copy pesme iz playliste u folder (winamp)

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
Prijatelj ima playlistu (winamp) cije su pesme rastrkane po raznoraznim particijama i zeli da mi prebaci te pesme. Da li postoji neka opcija da on te pesme iz playliste ubaci u jedan direktorijum pa da ih ja posle lako iskopiram (da ne mora rucno svaku da kopira u jedan direktorijum)?

Unapred hvala

Roger je napisao(la):
Prijatelj ima playlistu (winamp) cije su pesme rastrkane po raznoraznim particijama i zeli da mi prebaci te pesme. Da li postoji neka opcija da on te pesme iz playliste ubaci u jedan direktorijum pa da ih ja posle lako iskopiram (da ne mora rucno svaku da kopira u jedan direktorijum)?

Unapred hvala
Nazalost nema!! :S:
Moraces sam da trazis pesme :wave:

Hm... korisna stvarchica :)

Postoji nacin...

Plejlistu samo prebaci u 1by1 (minimalisticki player, tezak samo 84kb), opcija copy files kada ih stikliras- i gotov pos'o. Inace, winamp retko i koristim pored ovog malise.

sorry

izvini na pogresnoj informaciji, nisam znao ...jako zanimljivo moracu da probam..
POZ :banana: :wave:

Za manipulaciju mp3 bazama podataka najbolje koristiti Medai Monkey
http://www.mediamonkey.com

izvanredan free program sa prosto neverovatnim brojem opcija. Jednom napraviš bazu i posle možeš šta te volja...

Koliko vidim resili ste problem, ali mozda nekom nece skoditi...

evo kako ja to na brzinu resavam. Napravim listu, snimim je kao m3u. Onda istu ucitam u Nero, napravim image, a posle samo iz imidza iskopiram pesme i to je to...

Nazad
Vrh Dno