Šta je novo?

copy.com (claud storage)

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
3736d1a20775192386ae888d6f9a6254.jpg

Koliko vidim nije bila tema na forumu jer je ne pronalazi.

Relativno nov claud storage sajt (sajt kao i drop box) koji nudi 15GB free prostora.

Evo link: https://copy.com

Ovo mozda zvuci puno GB free ali se sajt reklamira. Nece ovo dugo trajati, samo da poprime korisnika a onda ce vjerovatno zaradjivati na prosirenju prostora kao i ostali storage hosting servisi.

Poslednja izmena od urednika:
Nije bilo sanse prije nekih nedelju dana da se registrujem. Ne znam je li i dalje tako....

Hvala na pokretanju teme.
Ja se registrovao i odmah prosledio referale, instalirao na mobilnom preko druge adrese i sad na oba imam po 20 GB.

Ovo je fantasticno! Kako ja da dam nekome link d ase reg preko mene da dobijem 5gb jer ne vidim da imam invente

Invent je bolji izum i od clauda. Invite imas kad kliknes na strelicu u gornjem desnom uglu, pored svog imena.

Shomy#1 Ja sam imao problem sa yahoo mailom. 2-3 puta se registrovao i nikako da dodje mail. Napravim sa gmailom i stiglo bez zakašnjenja. Poslije su dosli ovi sa yahoo.

Ako ce se neko registrovati nanovo, neka trazi od mene ili od nekoga ko se vec registrovao preko PP ref link da u startu dobije 20GB a ne 15GB. Moderacija uklonila moj ref link a ne dozvoljava ni ostalima, pravila foruma.

Da li i ovaj Cloud Storage sistem zahteva da imam duplu kopiju svih fajlova koje želim da podignem u "cloud", kao što je slučaj sa Dropbox-om i sličnim?

Duplu kopiju? Na sta tacno mislis?

Da li i ovaj Cloud Storage sistem zahteva da imam duplu kopiju svih fajlova koje želim da podignem u "cloud", kao što je slučaj sa Dropbox-om i sličnim?

Da.. moras imati folder u koji ces stavljati stvari koje backupujes.

A to mislis? Pa mozes obrisati sa harda naknadno ako ti treba samo cloud, nije obavezno "dupliranje".

Ja se čisto probe radi, izlogujem iz pc aplikacije i ponovo prijavim sa drugom adresom čak i kao lokaciju za copy folder odredim onu istu gde je prvi copy folder i aplikacija kreira novi folder u obliku copy_email adresa. Tako da se na jednom računaru mogu koristiti dva a verovatno i više naloga.

I ja sam odmah pozvao samog sebe, i dobio po 5GB na oba naloga, za poziv i za prihvatanje poziva. E da, i twitter koji apsolutno nikad ne koristim je doneo 2GB.

Nazad
Vrh Dno