Misa® je napisao(la):Blizu ste, u pitanju je TUSL2-C. Normalna voltaža, samo fsb 180.
Amon_Ra je napisao(la):Pazi kad ja imam istu kombinaciju PIII@933 i Asus CUSL2-C Black Pearl. Ajde i mene naucite kako se to radi!![]()
Amon_Ra je napisao(la):Da, pa nije za dzabe jedan od moderatora hteo da menja Tusl2-c za ovu moju Cusl2-c, nego ne bi bilo loshe probati taj overclock, jer a nikad nisam radio...
Vocko je napisao(la):E nemoj da o/c ako nema nekog u blizini ko je to vec radio, jer ako preteras mozes da ostetis fat na hdd-u, pa ces posle da pizdis...
gladiac je napisao(la):Mozda pochetnichko pitanje, ali nisam trenutno u toku. Sta mu dodje ono MMX+, SSE+, i SSE2+
Ahhhh, kako je to znalachki objashnjenolaxduke je napisao(la):Set instrukcija i algoritama koji donose (multimedijalno) ubrzanje.
Sve u svemu matematicki trikovi za ubrzanje procesa.
drfedja je napisao(la):Ahhhh, kako je to znalachki objashnjeno![]()
Nego gde ti je onaj "guide" za otkljuchavanje XP-a licnama i tecnim silikonom ?
Aca je napisao(la):Slaba vajda od toga, mnogo pipavo. Bolje uzmi konduktivnu olovku, pa resi problem.![]()
Bilo je likova koji su sa modifikacijom ploce i nekonvencijalnim hladjenjem terali PIII do 1.5-1.6 Ghz na 200 i kusur magistralu, kada je to bila misaona imenica.Misa® je napisao(la):Pre je bilo reči o klokovanju P3 933, neko je rekao da je 150+ fsb naučna fantastika, jedino je Voćko postigao 170 MHz FSB. Uspeo sam za nijansu brže...
Reci mi samo gde da nadjem tu konduktivnu olovku ?laxduke je napisao(la):U pravu je Aca skroz, mnogo cimanja.
Prvi put je upalilo za ~10 minuta, i onda sam se iztripova da ce svaki put tako.
Drugi put smo omanuli i posle ~1 sat.
Odustao sam od te varijatne, a i gadno je za garanciju.
Konduktivna olovka je ipak elegantno resenje, i vredi svaku paru.
drfedja je napisao(la):Bilo je likova koji su sa modifikacijom ploce i nekonvencijalnim hladjenjem terali PIII do 1.5-1.6 Ghz na 200 i kusur magistralu, kada je to bila misaona imenica.
Misa® je napisao(la):Jeste, ali ja sam to uradio u "kućnim" uslovima.A što je tiče 200+ MHz, to sam postigao jedino sa Tualatinom.:wave;
Vocko je napisao(la):A ne prijavljujes![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari