Šta je novo?

copamq countura 430c

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
evo ovako.Pre dva meseca sam dobio notebook na poklon.Radi se o compaq conturi 430cx.Laptop imam instaliran win 98,ali tasteri nakojima je napisano kontrast i te stvari...nerade,tj.nekontrolisu to za sta su namenjeni.pretpostyavljam da tu treba neki driver,e a gde ga naci.Takodje su mi potrebni i osytali driveri.Pa ako neko ima ili ima link neka ih prosledi na [email protected] ili napise ovde link.Hvala puno pozdrav

Idi na njihov sajt i u opciji download potrazi tacan model i skini drajvere pa ce proraditi.Mislim da ti treba Chipset utility drivers,mada nisam bas 100% siguran,ali probaj!
Pozdrav ,)

to sam i probao,ali nema compaq sajta vec hp.i tamo kada to ukucam jednostavno ne dobijem niosta od trazenog vec samo neki bios

ljudi ima li neko ideju, trebaju mi drajveri za vga kartu,ti chip set drajveri,drajveri za monitor.....da li neko to moze nabaviti i pomocimi.Pozdrav

U cemu je sad problem,licno sam ti nasao adresu za drajvere za nekoliko OS-a a ti sad opet trazis,u cemu je problem!?Nema sta da te buni sto je ono HP-ov sajt,on je davno kupio Compaq isto kao sto je Lenovo kupio IBM... na drugom mestu sumnjam da ces naci ako nemozes na oficijelnom sajtu?
Pozdrav ,)

pa kontam ja to.Ali nema drajvera za chip set ili tastaturu.Imam win 98 na njemu.A na hp-u sam bio sto puta.I znam da ga je kupio.Ali lap je star tako da su vertovatno izbrisali drajvere sa upload servera

Probaj drajvere za chipset sa intelovog sajta,tamo mora da ima,ili potrazi sajt proizvodjaca ploce,mada ako je Compal u pitanju onda ne gubi vreme jer ni ja nisam nasao NISTA za moju plocu za laptop star godinu i po pa sumnjam da ces i ti!
Pozdrav ,)

e ******.Ima lik na e-bay da ga prodaje ali nemogu ga kontaktriati, jer nema m kreditnu karticu da s e registrujem.
A nezna koja je ploca nesmem otvarati, a koji lap ti imas???Mislim modela brzzina....A gde da nadjem za grafiku?

pa nema ni tamo nista od drajvera za chipset,vga,i tastaturur ono sto ima ispravlja bug u office

Pa nemoras da otvaras laptop da bi video koju plocu ima,ja sam moju"otkrio"pomocu programa CPU-Z a masina je ova iz potpisa!
I jedna mala ispravka,pise se Compaq Contura a ne ovo sto si napisao u nazivu teme! ;)
Pozdrav ,)

Evo moj drugar je pre oko nedelju dana jurio drajvere za modem za Compaq, nigde nije mogao da nadje, na kraju je na sajtu kontaktirao tehnicku podrsku (nesto tipa cheta) i u roku od par minuta su mu dali link za direktan download drajvera.
Poz

lomnica I know how to write a name of my laptop, it was an error,caused by time.
"Znam kako se pise ime mog laptopa,to je bila greska,zbog vremena(brzine pisanja)

Pozdrav

pogledaj u prvi post

e da li neko ima samo kuciste za bateriju za ovaj laptop, ili ako ima bateriju celu.Ako ima neka javi na pm.Hitno mi treba

e da kako da podesim da mu je rezolucija 800x600 @16bit,imam rezoluciju od 800x600 ali 16 boja.Pozdrav

Ocigledno nemas drajvere za graficku ako nemas u opciji tu rezoluciju!?Instaliraj ili ako ga vec imas onda reinstaliraj za svaki slucaj!Koja je graficka u pitanju,jel neka integrusa?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno