Šta je novo?

COOLPAD F1

Ne moze da se ovo obavestenje ubije tako, znam za tu foru...
Jel neko zna zasto nas fon budjavo radi, ili bese ne uopste, zaboravih, sa Nokia sluskama, imam neke sto mi ostale od N73 Music Edition i kao srednje-dobre su spram ovih Alcatel sto sam zeni digao, i znate li neke OK bubice za neke OK pare, ne daje mi se 25€ za Pistonke+dazbine+2 meseca cekanja, jer ovi nasi slepci na carini 20 dana drze pakete (13. usao u zemlju, jos na carini)???

Te su OK, završavaju posao, ništa specijalno. Meni su OK za filmove da kompa, mikrofon radi, zvuk može, nisam audofil tako da nisam baš od pomoći. E, da, fina izolacija

Ove što je Dakok preporučio su sasvim korektne, ali nisu naročito kvalitetne. No završavaju posao.

Da li neko koristi novi AOSP sa needroma? Ja ga koristim već neko vreme i mogu reći da je super. Izuzev baga sa kalendarom, nisam primetio drugih problema.

Inače, kalendar app, google naravno, se lepo instalira, ali nema šanse da se poveže sa nalogom, tako da imam blanko kalendar, bez ikakve opcije za sync, u koji ne mogu ništa da upišem. Probao sam da flešujem sa nekim gapps paketom što sam našao surfujući preko fona, ali to nije upalilo, isto se sve događa, samo su mi ostale app zabagovale, pa je pao factory reset. Ima li neko sličnih problema?

Pa nije baš novi. Ja mislio neko izbacio nešto svježe [emoji1]

Mi smo uglavnom na MIUI7 imaš na needromu od grka +sve radi+ multileng a i svake nedelje izlazi update a ako voliš foru AOSP ubaciš novu launcher i sve ok.Taj od Dakoka je bio najkompletniji od te vrste jer je pravljen za naš telefon ali za Indijsko tržište.

Ljudi jel moze jedna pomoc na brzaka... Treba drugaru da sredim Coolpad F1, a vidim da ima mali milion romova za njega, pa bi me zanimalo koja je vasa prepouka za neki AOSP rom.

Jesam nekad davno i da ti pravo kažem ne sjecam se, mislim da nema neke velike razlike u odnosu na maucat

Maucat -brz radi dobro .mana je nivo osvetljenosti ekrana pri pozivi nije zadovoljavajući narocito pri jakom svetlu,ne treba da imaš zaključanu karticu sa pinom jer ne radi onda,namešteno je na 290dpi i trebaš vratiti na 320
A310 treba srediti lockscreen jer je samo crni, uglavnom je dobar ali obavezno neki launcher npr nova.
Radi xposed kod oba

Hvala puno na pomoci... Istina, instalirao sam neki Laek rom u medjuvremenu (ima najvise downloada na Needrom). Probacu neki od ta dva navedena pre nego sto vratim telefon drugu

Nikako mi ne ide da Coolpad kao jači brend uzima romove od tamonekih gaaražnih.
Ja im lp nikad neću oprostiti i za mene su završena priča, a kako vidim po modelima koje izbacuju uopšte i nisu konkurentni.

Hvala puno na pomoci... Istina, instalirao sam neki Laek rom u medjuvremenu (ima najvise downloada na Needrom). Probacu neki od ta dva navedena pre nego sto vratim telefon drugu
Taj laek rom je prastar i bio je popularan u okt-nov 2014.

Sledeca situacija. Coolpad zabagovao (krenuo da javlja kojekakve google errore) i restartovan. Nije mogao da se podigne i kroz twrp uradjen hard reset. Ponovo nije mogao da se podigne sistem i pokusana ponovna instalacija roma. Neuspesna. Svaki pokusaj instalacije zavrsava se sa unable to mount system. To pise i prilikom onih raznoraznih 'vajpova'. Na njemu je bio neki miui koji je izgleda zamenio verziju twrpa. Da li je moguce nekako rucno instalirati neki noviji twrp (i pomoliti se da ce u njemu instalacija da prodje) ili mora da se ide preko fastboota? Ovo drugo mi je problem jer ga win10 ne prepoznaje.

Imaš li root? Ako da, mobileuncle app, daj mu root privilegije u security app na miui, i onda recovery.img na SD karticu, pa u uncle, pa update recovery. Ako pak nemaš root, onda u potragu za starijim Windows pa čitaj uputstva što je rista1 stavljao ko zna koliko puta

Nazad
Vrh Dno