Šta je novo?

COOLPAD F1

Druže, izvini ali đe trguješ kod ovakvog prodavca? Mislim na rejting isl

Morao si da pitas, nema sanse da si mogao da kupis coolpad za te pare pre mesec dana. Cena ti govori sve, ne mozes nikada kod Kineza da kupis nesto toliko jeftinije od ostake ponude, moze cena da varira do 10$, vise ne. Trazi obavezno povracaj, nadam se da si koristio paypal.

Tek sada videh da si kupio na aliexpress-u, nadam se da nisi potvrdio prijem. Ako nisi odmah slikaj telefon sa kutijom sa kojom si ga dobio i otvori disput.

Poslednja izmena:
Ne treba mu paypal neka pokrene proces za totalni povracaj jer su i specifikacije lazne,

kupovao sam i pre sa aliexpressa i nisam imao zamerki pa sam se opustio :).
nisam potvrdio prijem i pokrenuću dispute. sad vidim neće da se updateuje antutu, sumnjivo i to. koliko realno treba da košta f1?
Šta sve da navedem u disputeu?

Poslednja izmena:
Oko 150$.. Pokreci dispute odma i ako imas escalate opciju uradi i to.

Pazi ima f1 -2gb ram,8gb rom 8297w i ima f1 plus koji je i jeftiniji malo.pogledaj u fantacy prodavnici

Zvanicno ti si kupio F1 plus, ako je ovaj link ok. Pronađi specs za njega i udri

Treba spojiti taj fon na komp i iscitati sa mtk droid tool prave specifikacije. Ocigledno je kupljen klon...
***a covek uvek zeli jeftinije da prodje.

Po testu mislim da ima cetri jezgra 1 gb rama i ekran 800/400 ili sl i grafika 400 jer ima klinac mob sa slicnim skorom a te karakteristike

Imam 1 interesenta za F1, naručuje večeras, dal preko Pandawilla za 139,99 ili Fantacia za 149,99 ili nekog trećeg?
I kad ono pada kineska NG?

To je F1 +

Ja sam našao na aliju za oko 140, nisam bas detaljno gledao prodavca ali imao je podosta narudžbina i solidan rating

prevara je u imenu telefona a ako si dobro pogledao on je naveo bas te specifikacije kao sto pise i na telefonu(doduse netacne) cak ima i verziju sa cetri jezgra i sa 8 jezgra i napisao je da je full hd i 16 gb itd ,sto znaci da je svako mogao cak i najveci laik da uporedi specifikacije telefona sa ovim i da vidi da je kopija ali ljudi vide cenu i zasijaju im se oci.:smackbum:

Poslednja izmena:
Gledao sam danas u nekoj radnji one mat folije za ekran, pošto bih rekao da su korisne. Međutim, za F1 nemaju pošto imaju samo za poznate brendove. Pogledali neku za neki HTCov model i ne odgovara, pa me zanima da l neko zna folija kog modela bi legla taman na F1? 300rsd koštaju, pa mi je bolje tako nego da naručujem preko Alija.

fala vi unapred :)

Gledao sam danas u nekoj radnji one mat folije za ekran, pošto bih rekao da su korisne. Međutim, za F1 nemaju pošto imaju samo za poznate brendove. Pogledali neku za neki HTCov model i ne odgovara, pa me zanima da l neko zna folija kog modela bi legla taman na F1? 300rsd koštaju, pa mi je bolje tako nego da naručujem preko Alija.

Pa kupis neku foliju koja je samolepljiva za veci telefon tipa neki 5 inca pa sam sebi skrojis po meri sta ti treba i koliko ti treba! Bar bih ja tako nesto uradio.

Probaj da li nesto od ovog odgovara
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5840&idPhone2=6674
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6518&idPhone2=6373
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6679&idPhone2=5986

A sto ce vam folfolija na telefonu sa gorilla glass? Ja ni na jedan telefon koji ima gorilu ne stavljam foliju i nikad nisam imao problema.

Ja sam dobio uz nikkin case foliju i odlicna je. Bolje narucite jer to sa sečenjem nikada ne uspeva i odlepljuje se.Ko stavlja mobilni po dzepovima gde su ključevi ipak nije loše imati foliju lično ja ne volim mat folije.

A sto ce vam folfolija na telefonu sa gorilla glass? Ja ni na jedan telefon koji ima gorilu ne stavljam foliju i nikad nisam imao problema.

Znas kako se kaze od viska glava ne boli ali od manja itekako da boli. Tako i on verovatno da hoce da se dodatno obezbedi. Ja licno isto nemam potrebu za tako necim jer sam sebe naucio da u dzepu u kom je mobilni ne stavljam ni kljuceve ni sitan metalni novac tacnije nista samo telefon tu stoji tako da ne razmisljam hocu ga necim ostetiti ili necu.

Al ja ni ne obracam paznju na to i nikad mi se ekran nije izgrebao od kljuceva. Pretpostavljam da je to i svrha gorille. Kome ne smeta folija svakako da je to dodatna zastita, al meni licno ne pase

Ja bih pokušao da nadjem foliju koja odprilike odgovara, ne bih sekao jer taj deo se onda odlepljuje

Ja je imam, ali je nisam stavljao, imam flip cover futrolu.

Tek sad sam pogledao sa racunara link...ovo je definitivno klon. nije cak ni F1 - plus

Strasno kakve se prevare prave.

Ovo je kopija Huawei Honor 3C, sa Coolpad logom na poklopcu. Nije F1 plus.

Nazad
Vrh Dno