Imaš coolui 023 od Misha, rade poruke i ima gapps, jedino flešuj super su 2.16 i ništa više sve radi a za poruke mu je aplikacija hendcent sms(nju ne briši inače nema poruka od banke itd) i stock sms.Ljudi koji rom bi mi preporucili a da rade sms poruke i signalna lampica za iste?
Imaš coolui 023 od Misha, rade poruke i ima gapps, jedino flešuj super su 2.16 i ništa više sve radi a za poruke mu je aplikacija hendcent sms(nju ne briši inače nema poruka od banke itd) i stock sms.
Od aosp varijante imaš rom od maucata i tu ti sve radi i možeš da ga podesiš kako ti odgovara pomoću gravity boxa i apex launchera
Jesil odradio format sistem, data i cache kad si flashao aosp. I ja sam imao taj problem jer sam zaboravio ovo odradit pa sam ponovo flashao sa formatom i sve 5Koji rom je vizuelno najpriblizniji defaultnom MIUI romu stim da rade sms i data usage? Kod aosp maucat imam problem sa tastaturom (Unfortunately keyboard has stopped...).
Ma stvarno ne znam kako zivimo bez NfC i ziroskopa [emoji12]Hvala zemo, i tebi takodje, kao i ostalim "sapatnicima" sa F1 (mnogo ga napljuvase u kineskim telefonima zbog ziroskopa i NFC-a)!![]()
Srecan bozic svima koji slave! A to da je coolpad Jagodinski brend, hmmm, zaboravio si Novi Pazar bratski grad, koji takodje polaze prava na coolpad[emoji2] .Coolpad je jagodinski brend! Vaistinu se rodi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari