SMS od banke isl? Je li i to OK ili mora izokola kao na ostalim CoolUI? Pozsada sam instalirao ovaj ruski 023 ,pocetni ekran na ruskom promena jezika- engleski,boot logo android l,ima gapps,ima hendcent sms i poruke i notifikacije led RADE i na stock app ,ima i hendcent sms app za sada je odlican i ekran na automatski nije taman
https://yadi.sk/d/i9lN6lOadUCBd hvala rusima,mora da se flesuje super su,android l tastatura
Dam fore infocusu još par dana da istestiram bateriju. Ako ne prebacim 4.5 sot onda me eto na asopNa maucat aosp-u imam prosječno preko 5 sati SOT uz non stop uključen wifi![]()
Na ovom novom maucat sam i za sada je ok
Imaš li caller ID da je skroz crn kad te neko poziva? Meni se danas više puta pojavioPošto sam sve podesio na ovom novom aosp maucat mogu reći da jeste poboljšan. Apex je novija verzija, kamera bolja, fluidniji je ,dpi je 290 a na prošloj verziju je 280,antutitu je 30500 ali na cooliu 023 je 28700.Bateriju će se tek pokazati.Jedino mi ne radi copilot apk i to pretpostavljam zbog 290 dpi u odnosu na 320.Inace ima android l tastaturu,android l boot animaciju,sve jezike itd
U vezi 023(ruski) i poruka jedina je zezancija sto poruku koju primite morate otvoriti i u stock apk inace ce i dalje pokazivati da je niste procitali
sve ostaloje ok ,a to je samo jedan korak vise
OK, hvalaMoraš da ubaciš gravity box i u opcijijama -phone tweaks ideš u full screen caller photo i štikliraš -full i nečeš više imati problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari