Šta je novo?

COOLPAD F1

Argo Navis za zvono i Nillkin maska i nemaš problema
za čujnost zvona kad je mob na ledjima. :)
Na modacu sam stavio opis i linkove za
JasonOS, odličan rom na MIUI bazi s kojim
imam bez problema puna 3 dana uz 6 sati ekrana.

Poslednja izmena:
Evo ja izgluglao o JasonOS-u i naisao na dakok-a i to nekom stranom modaco.com forumu. :) Haaha, ima ga svuda, cak i tamo preporucuje F1. :D

Drugari i ja cu vam se pridruziti. 19-og cu naruciti jedan primerak ovog telefona. Nadam se da ce me dobro i dugo sluziti. Dosta sam citao po forumu i na kraju sam se opredelio za njega i pored Asus zenfona 5 i lenova s960 koji su mi bili u uzem krugu.
Uzimam sa Alija:
http://www.aliexpress.com/item/Orig...-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html

Razmisljam koja je zastita sa njim najbolja, ima li neko predlog ako korisiti neku? Voleo bih da bude neki flip cover.
Hvala!

I ja cu verovatno da pazarim F1, posto vec duze mozgam sta bi mogao bolje od njega...

Iskreno najvise se brinem da se ne razocaram kamerom i zvukom u slusalici?

Inace, sto se futrola tice, za njega ima stvarno svasta:
HTB1llZ9FFXXXXcBXFXXq6xXFXXXA.jpg
HTB1zvLVFFXXXXbsapXXq6xXFXXXK.jpg
HT1t5b0FDVhXXagOFbXU.jpg

Uh, ova prva!!!

Haaha, ima ga svuda, cak i tamo preporucuje F1. :D

Ja rekoh u temi o kineskim telefonima da covek radi za CoolPRD ali ne znamo koliko dobija da prica svima da uzmu taj fon :D
Preporucuje ga kao da je to najbolji ikada naprevljen telefon.
To sam inace i ja primetio na modaco forumu ali cutim cekam ko ce prvi da puca, kad ono ti @scylla :D
Pozz

Da pređem i ja ovde. Izgleda da ste me ubedili. Je l ono coolpad imao neku reklamu sa teslom s? Kad već ne mogu da kupim teslu mogu bar telefon. :)
@bakara Da li ima razlog zbog kojeg bi se razočarao kamerom? Ja dam stvarno zadovoljan kamerom na zopo c2 pa ne bih sa konja na magarca.
I kad se samo setim prošle godine - stigao zopo sa pečatom 'ne podleže carinskom pregledu '. Takva valjda vremena bila. :)

Drugari i ja cu vam se pridruziti. 19-og cu naruciti jedan primerak ovog telefona. Nadam se da ce me dobro i dugo sluziti. Dosta sam citao po forumu i na kraju sam se opredelio za njega i pored Asus zenfona 5 i lenova s960 koji su mi bili u uzem krugu.
Uzimam sa Alija:
http://www.aliexpress.com/item/Orig...-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html

Razmisljam koja je zastita sa njim najbolja, ima li neko predlog ako korisiti neku? Voleo bih da bude neki flip cover.
Hvala!
Ja sam narucio providnu plasticnu masku za F1. Nije neki kvalitet plastike, ali je diskretna, mnogi tek kada su uzeli telefon u ruke su prumetili da ima masku. Imas par modela na aliexpress-u. Cini mi se da ima i to sto trazis...

Da pređem i ja ovde. Izgleda da ste me ubedili. Je l ono coolpad imao neku reklamu sa teslom s? Kad već ne mogu da kupim teslu mogu bar telefon. :)
@bakara Da li ima razlog zbog kojeg bi se razočarao kamerom? Ja dam stvarno zadovoljan kamerom na zopo c2 pa ne bih sa konja na magarca.
I kad se samo setim prošle godine - stigao zopo sa pečatom 'ne podleže carinskom pregledu '. Takva valjda vremena bila. :)
Ne bih znao da ti kazem koja ie bolja kamera izmedju ta dva telefona, ja generalno mislim da Coolpad F1 nema losu kameru, daleko od toga, narocito danju, mada meni je kamera nebitna, ali ne verujem da mozes da se razocaras. Glavna prednost ovog telefona je trenutna cena koja je stvarno niska i mislim da za ove pare za sada nema boljeg telefona. E sada, ko ima da plati vise, moze da kupi i bolji telefon, bila je prica o THL T11, jeste za nijansu bolji telefon, ali razlika u ceni od 50$ je prevelika. Da ne pricam o podrsci koja ce biti mnogo duza od nekih manje popularnih modela, naravno kome je to bitno. Ja licno volim kada uredjaj moze da dobije par novih verzija androida, narocito ako hardverski moze to da isprati, time se priduzava radni vek uredjaja, svako voli da ima najnoviji softver na svom telefonu...

Ja rekoh u temi o kineskim telefonima da covek radi za CoolPRD ali ne znamo koliko dobija da prica svima da uzmu taj fon :D
Preporucuje ga kao da je to najbolji ikada naprevljen telefon.
To sam inace i ja primetio na modaco forumu ali cutim cekam ko ce prvi da puca, kad ono ti @scylla :D
Pozz
Hahahah, pa dobro preterujes malo, citao sam i ja pre nego sto sam uzeo telefon. Napisao sam vec, ja sam se troumio izmedju Coolpad-a, thl T11 i honor 3C. Dakok me je ubedio da uzmem ovaj, mada je razlika u ceni izmedju ovog i thl-a tada bila manja, oko 30$. Nisam se pokajao, ono sto je odlucilo je podrska. Bitno je kada je neki uredjaj popularan u Kini, i da ti se pokvari nesto, ne daj boze, mozes da se oslonis na pomoc mnogobrojne zajednice...
E sada, da li Dakok ima neke koristi od coolpad-a, sto se mene tice neka ima, ne vara ljude, ovo je odlican telefon za ove pare...

Hahahah, pa dobro preterujes malo, citao sam i ja pre nego sto sam uzeo telefon. Napisao sam vec, ja sam se troumio izmedju Coolpad-a, thl T11 i honor 3C. Dakok me je ubedio da uzmem ovaj, mada je razlika u ceni izmedju ovog i thl-a tada bila manja, oko 30$. Nisam se pokajao, ono sto je odlucilo je podrska. Bitno je kada je neki uredjaj popularan u Kini, i da ti se pokvari nesto, ne daj boze, mozes da se oslonis na pomoc mnogobrojne zajednice...
E sada, da li Dakok ima neke koristi od coolpad-a, sto se mene tice neka ima, ne vara ljude, ovo je odlican telefon za ove pare...

Druze ironican je moj post bio kao i sve sa dakokom ja se zezam malo zato sto je prvi poceo pa cisto da ne ostanem duzan.
A samo je zajednica generalno po meni bolja od oslalog u odnosu na ona dva telefona koje si se troumio.
I oni koji su kupili THL 11 i 3C nisu se pokajali, dobra su sva ti telefona, ja ne kazem ali da da toliko velicas jedan telefon a da kudis ostale nije normalno.
Pozz

Pa niko nije kudio druga dva, bar ja to nisam nigde video.
Jednostavno je f1 jeftiniji od njih a hardver je isti, zato je bolja kupovina.

Prakticno jedinu stvar koju nema f1 je 1920x1080 rezolucija.

Ne nisi shvatio nisam rekao da je neko kudio ova dva vec druge telefone koje sma ja rekao da su dobri a realno i jesu ali su i skuplji.
Ne nisam uporedjivao F1 sa tim telefonima vec sa THL 100 i THL 5000, pa nece biti da je samo to sto si napisao rezolucija razlika, uporedi malo bolje pozz.
Mislim da smo sad otisli u off a to nije dobro.
Pozz
EDIT:
Evo ako neko bas sad hoce da kupi F1 za 128 ojra!!!
http://www.aliexpress.com/item/Bran...one-Android-4-2-5-0-inch-1280/1899482622.html
Odlican fon za te pare, ozbiljan sam.

Poslednja izmena:
Izašao je Kitkat za Coolpad F1.

P.S.
Nemam nikakve materijalne koristi od promocije
ovog mobitela. Da se radi o brendu koji je već
poznat izvan Kine, kao Huawei ili Lenovo ili
nekima od onih koji su se probili u Evropi
kao iOcean ili Zopo ili THL onda sigurno ne bi
ovoliko piskarao po forumima.
Coolpad je jedan od globalno najjačih proizvodjaca
mobitela a totalno je nepoznat na ovim prostorima.

Činjenica da je veći broj ljudi kupio ovaj mobitel
mi je dovoljna satisfakcija. Moralna, naravno. :)

Ma zezam se za materijalnu korist, nisi valjda mislio da sam ozbiljan po tom pitanju?
Pozz

Ne nisi shvatio nisam rekao da je neko kudio ova dva vec druge telefone koje sma ja rekao da su dobri a realno i jesu ali su i skuplji.
Ne nisam uporedjivao F1 sa tim telefonima vec sa THL 100 i THL 5000, pa nece biti da je samo to sto si napisao rezolucija razlika, uporedi malo bolje pozz.
Mislim da smo sad otisli u off a to nije dobro.
Pozz
EDIT:
Evo ako neko bas sad hoce da kupi F1 za 128 ojra!!!
http://www.aliexpress.com/item/Bran...one-Android-4-2-5-0-inch-1280/1899482622.html
Odlican fon za te pare, ozbiljan sam.
Kako ne kapiras da telefoni koje preporucujes nisu u istom cenovnom razredu i samim tim nisu u target zoni kupca coolpad-a.

Znamo mi da ima boljih skupljih telefona, ne moras ti da nam otvaras oci :cool:

Ta rezolucija je čak i prednost, telefon radi brže, i baterija traje duže. Ja zbog toga nisam ni želeo 1080p.

Trenutno stanje cena
Coolpad F1 - 168 USD
THL T11 - 209 USD

40 USD razlike za prakično isti hardver. THL, kao ni Honor 3C, a ni mnogi drugi nemaju šta trenutno da traže pored F1 sa trenutnim cenama. Za ove pare može možda samo da se kupi neki totalni anonimus kinez bez bilo kakve podrške, a ne znam što bi neko rizikovao sa tim.

[edit]al' ste se raspisali danas[/edit]

Poslednja izmena:
Kako ne kapiras da telefoni koje preporucujes nisu u istom cenovnom razredu i samim tim nisu u target zoni kupca coolpad-a.

Znamo mi da ima boljih skupljih telefona, ne moras ti da nam otvaras oci :cool:

Nisi dobro skapirao znam ja kolike su cene, ali kad neko pita jel dobar THL 5000 onda mu das odgovor.
Znam ja koliko kosta F1 ne moras ti da mi otvaras oci bas sam preporucio jedan jeftin.

Druze ironican je moj post bio kao i sve sa dakokom ja se zezam malo zato sto je prvi poceo pa cisto da ne ostanem duzan.
A samo je zajednica generalno po meni bolja od oslalog u odnosu na ona dva telefona koje si se troumio.
I oni koji su kupili THL 11 i 3C nisu se pokajali, dobra su sva ti telefona, ja ne kazem ali da da toliko velicas jedan telefon a da kudis ostale nije normalno.
Pozz
Nisam kudio ove telefone, cak sta vise hvalio sam ih. Poenta moje price, ako neko hoce da potrosi bas 160$ i ni dolara vise, F1 ultimativna kupovina, ko hoce da potrosi malo vise novca onda ima i boljih kupovina, recimo bas taj tvoj THL t11. A uporedjivati F1 sa thl 100 i 5000 nema nikakvog smisla jer ti uredjaji kostaju okruglo 100$ vise. E da, niko ne pominje ove telefone, a isti su jako dobri, lenovo p780 sa odlicnom baterijom od 4000Mah i thl 4400. Prvi kosta ako se ne varam 180$ a drugi 170$ i predstavljaju pravu konkurenciju F1. Lenovo sam drzao u ruci i mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen kvalitetom izrade. Ekran je slabijeg kvaliteta od F1. Thl 4400 niko ne spominje, a odlican telefon sa dobrim specifikacijama i razumnom cenom.

@dakok, kada mozemo ocekivati novi MIUI V6 za F1?

Ljudi ne trolujte temu, neka neko ovo pobrise.

Nisam kudio ove telefone, cak sta vise hvalio sam ih. Poenta moje price, ako neko hoce da potrosi bas 160$ i ni dolara vise, F1 ultimativna kupovina, ko hoce da potrosi malo vise novca onda ima i boljih kupovina, recimo bas taj tvoj THL t11. A uporedjivati F1 sa thl 100 i 5000 nema nikakvog smisla jer ti uredjaji kostaju okruglo 100$ vise. E da, niko ne pominje ove telefone, a isti su jako dobri, lenovo p780 sa odlicnom baterijom od 4000Mah i thl 4400. Prvi kosta ako se ne varam 180$ a drugi 170$ i predstavljaju pravu konkurenciju F1. Lenovo sam drzao u ruci i mogu da kazem da sam prijatno iznenadjen kvalitetom izrade. Ekran je slabijeg kvaliteta od F1. Thl 4400 niko ne spominje, a odlican telefon sa dobrim specifikacijama i razumnom cenom.
Nisam rekao da si ti kudio, da ako neko hoce toliko da potrosi to je prava kupovina pa ja sam to i napisao, ali ako neko kaze preporucite mi dobar fon do 250 eur sa dazbinama onda svakako nije najbolja kupovina F1. BTW ODAKLE TI TO DA JA IMAM T11???
Nemam ja T11. Sto se tice poredjenja F1 sa T100 i 5000 naravno da nema smisla ni cenovno nisu isti ni u ostalim stvarima nisu isti, i ne znam sto se potencira to F1 je najprodavaniji ili jedan od najprodavanijih telefona(to sa kvalitetom istog nema blage veze) pa i kod nas najprodavaniji automobil u 2013-oj je FAS ili ti Punto pa svi znamo da to nije najbolji auto, ali je kao i ovaj F1 najprodavaniji znaci ima ga puno ljudi(jeftin je) to i nije lose kad ti zatreba neki deo(obicno se te jeftine stvari i kvare cesce) odes na auto otpad i imas da biras stvari za taj model tako slicno i sa fonom.
Karikiram ali poenta je jasna.
F1 je dobar zapravo odlican fon za do 150 ko nema vise para ali za preko toga NIJE, ja smao to pokusavam da kazem, ali neki gluvi da cuju.
veljkoka vidi se da si razuman i da imas svoj stav sto postujem ne mrzis ostale brendove telefona kao neki.
Pozz
Ljudi ne trolujte temu, neka neko ovo pobrise.
Salzem se.

@enraged
Sta ima da mrzim brendove, taman posla, kupujes od onog ko najvise nudi za odredjenu cenu, to sto neki bezuslovno brane svoje kupovine i nece da priznaju svoju gresku, ja sa takvima ne ulazim u raspravu jer nema svrhe. Na onoj temi o Kineskim telefonima si potencirao taj thl t11 pa sam mislio da ga posedujes, nebitno. Kada pominjes thl 100s i thl 5000, u tom cenovnom rangu xiaomi mi3 nema konkurenciju po meni. Kohi telefon inace posedujes, onako me zanima, nevezano za ovu pricu?

@bakara
Pa i nije trolovanje, uporedjujemo F1 u odnosu na neke druge telefone, nekome ko se dvoumi moze da bude korisno.

Dosta vise o F1 i T11, ugusiste temu nepotrebno. :)

Da ne bi gusili temu jer nema potrebe kako rece scylla poslacu ti odgovor na PM.
Pozz
Poslao sam ti PM veljkoka.

Poslednja izmena:
da li ste videli ovu njihovu tabelu sa trajanjem bat. Da li moze neko da potvrdi da ej ovo priblizno tacno tabela

Nazad
Vrh Dno