Šta je novo?

Coolink napajanja???

• Začetnik teme Začetnik teme medans
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

medans

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2003
Poena
620
Ima li neko iskustva sa ovim napajanjima. Trazim po NS-u DTK, al ga nema nigde, pa naleteh na ovo u Pinsoft-u. Deluje masivno i solidno (na oko), al me zanima kakvo je u radu i da li je BUCNO, jer od ovog kineza kojeg drzim u kucistu cu uskoro dobiti nervni slom. Cena mu je O.K., 2000d 350w.
...A evo i link

Ako hoćeš tiho, pogledaj i tagan napajanja.

Ako hoces *VRUCE*... pogledaj i Tagan napajanja :d:d:d

Znam ja za Tagan, Enermax, Chieftec itd. s tim sto mi ne treba neko extra napajanje, jer ovo kuciste planiram da sutnem u dogledno vreme. Treba mi samo neko pristojno napajanje 300-360w ( 8rda+, Bart. 200x11, 1 maxtor, 1 rezac) da nije bucno i da ima solidne napone. DTK u Novom Sadu jos nigde nisam video, a ovo mi jedino deluje pristojno od svih, al ne videh da ga iko koristi, pa rekoh da priupitam. Kontam da je tiho s obzirom na fan koji radi od 500-2000 o/s.

Poslednja izmena:
Od Coolink-a koristim cooler za cpu i mogu da ti kazem da sam zadovoljan.
Od napajanja imam LC SUper Silent 350W s kojim sa definitivno zadovoljan. Mozda kosta 2-5e vise ali vredi.

LC SuperSilent 350W
lc.jpg

Coolink 300W (PinSoft)
coolink.gif

Video sam ga i ja u Pin-u, izgleda pristojno.Koliko je bucno to se zna samo posle instalacije i rada sa njim.Ako kupis javi pa da znamo.

NTC je napisao(la):
Od Coolink-a koristim cooler za cpu i mogu da ti kazem da sam zadovoljan.
A kakve veze ima CPU cooler sa coolerom koji se nalazi u napajanju?!? :trust:

medans je napisao(la):
Ima li neko iskustva sa ovim napajanjima. Trazim po NS-u DTK, al ga nema nigde, pa naleteh na ovo u Pinsoft-u. Deluje masivno i solidno (na oko), al me zanima kakvo je u radu i da li je BUCNO, jer od ovog kineza kojeg drzim u kucistu cu uskoro dobiti nervni slom. Cena mu je O.K., 2000d 350w.
...A evo i link

Solidno napajanje. Veoma tiho. Ne greje se uopshte!

Nazad
Vrh Dno