Šta je novo?

CoolerMaster

drjackyll

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
620
Eto da se pohvalim, stigla mi dugo iscekivana prinova u vidu CoolerMaster ATCS-201 SX2 kucista i rounded kablovi istoimene firme. Evo par slikica, ne bas nekog kvaliteta, a nisam bas ni sredio unutrasnjost kucista. Sve ce to natenane, kad budem imao vise vremena, pa ce pasti i frabanje floppy-a i DVD-a.:)

Veliki pozdrav svima.:wave;

Evo za kraj, jos jedna iznutra! Izvinjavam se ako sam nekoga smorio!:)

Za malo vece pare si mogao da pazaris ovo.

i dalje

drjackyll je napisao(la):
Eto da se pohvalim, stigla mi dugo iscekivana prinova u vidu CoolerMaster ATCS-201 SX2 kucista i rounded kablovi istoimene firme. Evo par slikica, ne bas nekog kvaliteta, a nisam bas ni sredio unutrasnjost kucista. Sve ce to natenane, kad budem imao vise vremena, pa ce pasti i frabanje floppy-a i DVD-a.:)

Veliki pozdrav svima.:wave;

Ja imam bolje:) :) :)

(vidi sliku)

Misko je napisao(la):
Za malo vece pare si mogao da pazaris ovo.

Ovo je nabudzeni Chieftec:)

Paji i drjackyll-u cestitam na poslucheers

jaksa je napisao(la):
Ovo je nabudzeni Chieftec:)

Paji i drjackyll-u cestitam na poslucheers

Antec, Chieftec, Thermaltake svi imaju identičan dizajn (pojedinih) svojih modela. Ovaj TT mi se ne sviđa izgleda mnogo kičasto...Aluminijum je aluminijum :cool:

Pajo, u pravu si, super je rad! Koliko li je vremena ulozeno u to?:( Nadam se da si zadovoljan sa 802-kom.

Delimire, potpuno se slazem sa tobom... aluminijum je aluminijum!

Jaksa, hvala na podrsci, ovde bas ima nekih cudnih tipova koji bi sve za dzabe!

Evo...

Pozdrav!Evo tenrutno sam se i ja ukljucio samo da postavim nekoliko pitanja:
1.Ovo kuciste Cooler-Master je odlicno po zigledu,itd.Vec sam video isto na 3-K Cyber Space-u,i MNOOOGO mi se svidelo!Samo bih zeleo da pitam coveka koji je dobio to kucste:
  • 2.Kako i cime si mislio da bojis Floppy i rezac?
  • 3.Koji je to Sony DVD?
    [/list:u]
    Ostala pitanja su:
    Misko covece,odakle ti onaj ZMAJ od kucista?!?!?!?Sine kuciste je do J@j@!!!Bio bih ti PREZAHVALAN kada bi mi rekao gde si ili odakle si nabavio to kucsite!?...ili si samo presnimio sliku sa neta!?Da li znas koliko kosta i ima li u nekim drugim bojama (crno,plavo)!?..i usput koja je ono komponenta na vrhu kucista?
    Molim te da mi odgovoris!
    Glavu bi dao za onako kuciste...
    Hvala

Update: GSX - Prestani više da koristiš ova džinovska slova ili sledeći put brišem ceo post...

Re: Evo...

T|T|A|\| je napisao(la):
Misko covece,odakle ti onaj ZMAJ od kucista?!?!?!?Sine kuciste je do J@j@!!!Bio bih ti PREZAHVALAN kada bi mi rekao gde si ili odakle si nabavio to kucsite!?...ili si samo presnimio sliku sa neta!?Da li znas koliko kosta i ima li u nekim drugim bojama (crno,plavo)!?..i usput koja je ono komponenta na vrhu kucista?
Hvala

Ma nemam ja para za to planinarenje, kuciste je oko malo ispod 2 glave, celo je od aluminijuma ako pitas za sta ono sluzi evo ide slika pa ce ti se samo kasti

Aaaaa,mozes li mi reci GDE si na(bavio)sao ti kuciste i koliko si TACNO platio!??!
Hvla

!

....inace sam gledao sve slike oko 100000 puta i jos se nisam nagledao!boom,kuciste je jednostavno FANTASTICNO!!!!!!!!!!!

DIS KUCISTE ROLA!!!MORAM DA GA IMAM!!!!!!!!!

Brrrrr... Misko, sad si me izbedacio. Sad mi ovaj Plastic Case na stolu izgleda mizerno :(

Teško da ćeš ga naći kod nas. Proizvođač je ThermalTake, a uvoznik ThermalTake-a za Srbiju je PC Centar iz Beograda, zovi njih :)

Re: Evo...

T|T|A|\| je napisao(la):
Pozdrav!Evo tenrutno sam se i ja ukljucio samo da postavim nekoliko pitanja:
1.Ovo kuciste Cooler-Master je odlicno po zigledu,itd.Vec sam video isto na 3-K Cyber Space-u,i MNOOOGO mi se svidelo!Samo bih zeleo da pitam coveka koji je dobio to kucste:
  • 2.Kako i cime si mislio da bojis Floppy i rezac?
  • 3.Koji je to Sony DVD?
    [/list:u]
    Ostala pitanja su:
    Hvala

Update: GSX - Prestani više da koristiš ova džinovska slova ili sledeći put brišem ceo post...

• Cao, imas thread o farbanju sa lak farbom vec negde, ja mislim da se zove nesto kao "gde ima da se kupi crni floppy?". Sony je CRX160E i radi odlicno moram priznati. Pozdrav!

T|T|A|\| je napisao(la):
Aaaaa,mozes li mi reci GDE si na(bavio)sao ti kuciste i koliko si TACNO platio!??!
Hvla

Pa zar nisam bio jasan, nemam to kuciste. Cena 195€ sa jedno 5 cooler-a i ko zna cega jos. Moze da se dofura spolja al ce cena biti astronomska, ko je lud da da samo za lim 500dm?

Mada koliko god da si jak ima neko jaci :D

Geek_master je napisao(la):
Brrrrr... Misko, sad si me izbedacio. Sad mi ovaj Plastic Case na stolu izgleda mizerno :(

Ma nedaj boze da vidis vapochill i ostale perverzije :D.

Ma koliko da si lep ima neko lepsi :D

Misko je napisao(la):

E bas sam takvo hteo da napravim. Nije tesko, sve se pravi od aluminijumskih prifila, i posle nakacis onu providnu plastiku spolja...

Alexandar je napisao(la):
Jos samo ribice unutra da ubacis :)

Pa njih u kanister koji sluzi kao hladnjak za vodu, koja inace sluzi za vodeno hladjenje :) Taman ce im prijati temperatura, ali nesme mnogo da se igra quake jel ce da pocrkaju od vrucine :)

Nazad
Vrh Dno