Šta je novo?

CoolerMaster Premium termalna pasta

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma shalio se ja 😉

nisi valjda krenuo da poliras TT12 ??? Zjuuu...ma nema potrebe bre, sta si se uhvatio da radis nesto, jesi iz CG ili nisi 🙂

Poslednja izmena:
a pa, nisam jos ni poceo (samo kupio shmirgle prije nedelju dana, znas kakvi smo mi, imamo para, al nemamo radne navike 😛 😉 ). Nego, moram da ga ishmirglam, jer sam ga pazario od M3ja, a decko me i u ovom topicu ubjedjuje da je dovoljna smirgla gradacije 800. On je pokushao izgleda, al nije se bash proslavio, pa sad htio-ne htio moram da smirglam, ako nista, da ispravim njegovih ruku djelo. 🙂

hahaha, da, on je verovatno usro kuler sa smirglanjem pa ti je preporucio da ti to sad uradis kako treba 🙂 Pa dobro, prihvati se posla, samo da znas, 800 smirgla ti ne sluzi nicemu kad smirglas kuler, znaci 1200 pa navise, sve ispod ce samo da mu skine i to malo sjaja sto ima...

Ni po "defaultu" TT12 nije bas "najsjajniji". Daleko je od "mirror look"-a. 🙂

Stars 700

Izvinite sto ovako upadam,ali me interesuje da li neko zna nesto o pasti stars 700.
Pise ovako :Thermal Conductivity:>7.5W/m-k
Termal Resistanse :>0.06 C-in/W
10% silver included

Mnogo je brate srebrna ,ako isprljas ruke sjajis ko robot.A tesko se brise. Kako se pokazala ako neko zna.
P.S😛od ovim upadam mislim nisam dugo bio na forumu.

@delija: niko se jos nije zalio da lose hladi tako neispoliran 🙂

@polux: ne deluje lose, samo pazi, srebro je provodnik. Ako ti uleti pasta oko core-a procesora na one tranzistore i L bridgeve moze svasta da se desi, a nista lepo 🙂

Delija je napisao(la):
Ni po "defaultu" TT12 nije bas "najsjajniji". Daleko je od "mirror look"-a. 🙂

Uzmi ko M3 smirglu 800, pa ga "ispoliraj", ne da ce biti mirror look, nego ima da bude matiran 😀

Inace, da se vratimo pasti. Uzeo sam danas u ITC-u pun veliki spric paste za 220din i pasta je odlicna :d imam je za narednih 5 godina.

Koja je to pasta ? Neka sto sam ja svojevremeno uzeo kod njih je bila malo bolja od nivea-e... (imao sam i jednu sto je gora od nivee|>>)

Inace posle smirglanja, cak i sa 2000grit, treba polirati, jer ostane gooomila mikrocestica, prljavstine, koja posle isprlja svaku povrsinu, pastu ili sta vec...

ne znam koja je, ne pise nista na njoj. Gusta je onako i fina, nije ko mleko ako na to mislis. Imaju i srebrne paste ali ne bih da stavljam el. provodljivu pastu na CPU. Mogao bi da dodjes da kanemo malo tog AS5 ispod WB-a da vidimo ima li razlike u temperaturi uopste kad se dobro namazu i jedna i druga 😉

Sto se poliranja tice, postoji nesto sto se zove polir pasta, mnogo dobra stvar pogotovo za zavrsni posao.Sva prljavstina ostane u njoj i ostaje samo da se opere hladnjak, osusi fenom i to je to.

connta je napisao(la):
DESK SU LOPOVI!

to se zna, znate koliko je AeroGate 2 kod njih... 3800din (!!!)

e zato sam im ja iz radnje na novom beogradu ukrao jedan pa ko ih ****... (a otiso sam da ga kupim majke mi al kad sam video cenu i da niko ne gleda... 😉 )

E jesi genije.... :banana:

Uljepsao si mi dan 🙂

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno