B
Brdja
Guest
Malo pre sam bio u PPCu da bih kupio ventilator. Ali, kazu da ih nema 🙁 Ako ih budu dobijali, bice to za nekih 20-30 dana 🙁 🙁 Zna li neko gde jos mogu da nadjem doticne? Da ih ne prodaje neko sa foruma?
Marti Misterija je napisao(la):Dobro cuje se... ajde gde ima tj koji je dobar a ne cuje se mnogo!? Kupujem odmah jedan....
pa jel ima to negde? ne, ozbiljno ljudi, sta ima kod nas da valja - da dobro radi, tiho i da dugo traje?simpson H je napisao(la):Dobar i necujan......namece se samo Zalman 😀
Ua izdajice 😀Jedino znam da mi se samo cuje u kucistu... Prelazim na P4
Ko ima? Ti? Ako ti imaš javi mi se na mail da se dogovorimo...delimir je napisao(la):Ima par komada CoolerMaster 2BB (sa kuglicnim lezajevima) cena je 300 din/kom. Imas u kutiji srafcice, adapter i fan.
Pa Ball Bearing ti je kuglicni ili kotrljajuci lezaj,dugotrajniji je od Sleeva=klizni,zbog same njegove konstrukcije!Miroslav je napisao(la):Problem nastaje u tipu lezaja: Sleeve! Mada je Sleeve u principu tisi od Ball bearing-a (na elngleskom jasta posto kod niko ne zna sta je sta),
jaksa je napisao(la):Neka hvala, masinac sam i ja i bas zato bih izbegavao da saznajem vise o lezajevima
:mrgreen:
simpson H je napisao(la):...
Ih samo jedan 😀 😀
/quote]
ajd.. dobro.. de.. evo Simpsone uzecu dva! 😀
Po kojoj ceni?voyager je napisao(la):Simpson_H je meni sinoc prodao poslednji. Nove dobija u ponedeljak. Rezervisite odmah!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari