Šta je novo?

CoolerMaster MasterPulse

Crito

Poštovan
Učlanjen(a)
22.11.2016
Poena
51
Gledao sam ove CoolerMasterove slusalice i jako mi se svidjaju kao i dosta review-a koji kazu da su odlicne.... E sad da li uzeti njih ili neke druge slusalice do 10.000 koje su mozda bolje?

HyperX Cloud Core, ima ih za oko 9000 dinara, mozda i manje. Probao sam ove MasterPulse, i jedina prednost koju imaju u odnosu na Cloud je mogucnost skidanja oni plocica sa skoljki i time bass dobije na jacini, ali malo zamuti ostatak spektra. I imaju integrisan mikrofon koji ne znam kako radi, dok Cloud ima mikrofon na podesivoj drsci koji je odvojiv, sto pozdravljam. Idealno da probas i uporedis oba. sto se tice udobnosti, oba modeal su podjednako udobna, mozda MasterPulse laksi za podesavanje jer se sam prilagodi obliku glave.

Odlucio sam se za HyperX Cloud Core video sam na netu da im mnogo hvale Cloud seriju....stizu sutra pa cemo da istestiramo :)

Verujem da ces biti zadovoljan. Dobro su gradjene i trajace dugo i da ce lepo da te sluze :) Javi kakvi su ti utisci :D

Prvi utisci odlicni...cist zvuk....bas dobar....jako udobne..... javljam se opet posle jos malo koriscenja. :D

Vrh Dno