Šta je novo?

CoolerMaster Jet 7 za P4

• Začetnik teme Začetnik teme Dorry
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
720
Sta mislite, da li ovo dobar izbor, ili da stekam pare pa da uzmem Zamlan? Ajde kazite cene ako znate.
Thanx :-devil-:

Poslednja izmena:
gde ima da se uzme taj jet 7 i mene zanima dobar cooler za p4.

LiquidPlasma je napisao(la):
Sta mislite, da li ovo dobar izbor, ili da stekam pare pa da uzmem Zamlan? Ajde kazite cene ako znate.
Thanx :-devil-:

stekaj pare za zalmana, CM ne moze ni da mu prismrdi.

Valjda mislite na Jet4? Jet7 je za AMDa.

Da na Jet4 (******, malo sam se utripovao). Kuler odlicno izgleda, posebno ona LE dioda, samo kad vidim.....aaaaa..... :cigar:

Pa, dobro, valjda je Zalman kuler bolji od ove 😀

Poslednja izmena:
It sux...Zalman je za njega high-class kuler.
Sto se ne otvoris za Hyper 6 kad vec hoces extra kuler?

genijalcin@23 je napisao(la):
stekaj pare za zalmana, CM ne moze ni da mu prismrdi.
Ako se misli na Zalman 7000A-Cu, jeste dobar ali njega ima smisla porediti sa CoolerMaster Hyper6 s kojim je tu negde po ceni. CM hladi bolje i tiši je (prema testu komšija na http://www.pcekspert.com/articles/225-1.html) jedino što je teži za montažu jer je... teži. 😀

Ako si odlucio da stekas pare za stvarno dobar kuler,jedno od najboljih resenja za intel procesore koje se moze naci je hyper6,i tu se slazem sa nesharmom.Inace imas test istog na bench sajtu.

Hyper 6 mmmmmmm...... Koja mu je cena, manite performanse, sigurno je preko 30 ojra.

LiquidPlasma je napisao(la):
Koja mu je cena, manite performanse, sigurno je preko 30 ojra.
Bojim se da jeste, oko 40e na račun, 50e za gotovo bio u prošloj turi. Inače, Jet4 nije loš, solidan kuler, kvalitetna izrada i izuzetan dizajn (ko voli izgled mlaznog motora) ali nije za overklokere. Pravljen je za prosečnog kupca koji voli neobično i ima providnu stranicu 😀 . Za performanse je H6 koji je em ružan em težak ali zato što rekoše u pomenutom testu 'bez problema briše pod sa Zalmanovim šampionom'... :eyebrows:

😀 Tu si u pravu. Pa dobro Jet4 nije toliko los za OC. Testirali su ga ne jednom sajtu i skoro da moze da parira Hyper 6 kad radi na High. Al zato se cuje ko avion!!! 😀 Swuuuush! 😛

Pa liquid da li ti citas prethodne postove?Lepo ti je zormi rekao da jet4 nije za o/c a ti sada kazes da on ,,skoro parira hyper 6,,Pa cisto i da ga stavis na ultra mega super high ne bi bolje hladio proc od CM.Znaci to je cisto fancy kuler koji sluzi da se pokazuje na providnoj strani kucista i hvali drugima,a definitivno nije namenjen za ovekloking,a posto pretpostavljam da te o/c i zanima onda to jednostvano nije dobar izbor,ili mozda gresim povodom o/c-a..

Dobro, sad sam se malo is*ao. Nekako sam opcinjen tim kulerom. Aaaaaah....
Parira, ali slabijem Zalman kuleru (ne znam tacno kojem). Sorrry zbog is*avanja. Anywayz razmisljam o kupovini Jet4, ali prvo treba da izmerim da li moze da stane u kucistu :S:

Nema potrebe da se izvinjavas,ok je da ti se mnogo svidja kuler i razumem ja to,ali cisto znaj da ako odlucis da ga stavis u masinu mozes da se oprostis od o/c jer ce ti budes li to probao na tom kuleru, procesor jedino biti koristan za kuvanje kafe 😀

Nazad
Vrh Dno