KizaLion je napisao(la):Crni mislim bas na prave hdd coolere, ne ove osmice.
Optimus problem je ako kupim osmicu nema sta da ga drzi dole ispod? Kako bih osmicu uopste mogao da pricvrstim ispod hdd-a.
Gumice zbog temperature u kucistu brzo ispucaju, pa posle nekog vremena puknu. Mislim da je bolje resenje koristiti neku tanku zicu po istom principu ili jos bolja varijanta da se od nekog parceta lima naprave nosaci za cooler, pa da se zasrafe za kavez sa strane (vec je neko kacio slike slicnog resenja)...Optimus Prime je napisao(la):Ja u principu nemam nista protiv gotovih resenja za hladjenje hardova ali mislim da je moje resenje u svakom slucaju jeftinije od drugih a pak istih performansi.Inace ja sam upotrebio obicnu gumicu kojom sam obuhvatio kuler oko harda i to resenje vec pola godine veoma dobro stoji i nikada mi nije palo na pamet da posegnem za nekim drugim hdd kulerom, jer ovo savrseno obavlja posao.
Crni je napisao(la):Gumice zbog temperature u kucistu brzo ispucaju, pa posle nekog vremena puknu. Mislim da je bolje resenje koristiti neku tanku zicu po istom principu ili jos bolja varijanta da se od nekog parceta lima naprave nosaci za cooler, pa da se zasrafe za kavez sa strane (vec je neko kacio slike slicnog resenja)...
BTW ovo je sigurno najjeftinije resenje (ako se potrudi ne mora ni da bude ruzno), a cak u nekim slucajevima i efikasnije od nekih gotovih varijanti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari