Šta je novo?

Cooler za x3 450

• Začetnik teme Začetnik teme Akrep
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
bolji jeste ali po meni zanemarljivo, videces kad dodje leto, pocece da se vrti na 6000rpm kad ga opteretis, i doci ceti da bacis konfu kroz prozor samo da je ne slusas xD skrpi makar za tx3...ja sam uzeo hyper212evo prevashodno zbog tisine, ne cuje se ich, pa rekoh posle kad vec imam 955be i dobar kuler daj da ga malo i kloknem 😀 takodje imam 2x f12 tc, takodje necujni, jedino sto se malko cuje je lc napajanje, i pri igranju igrica grafa...ali daleko od toga da smeta...i to u potpunoj tisini, ako pustim ton, ili stavim sluske, ne cuje se nista, dok letos sa stock cpu kulerom, doslo mi da pobegnem iz sobe kad upalim neku igricu xD u toku noci kad ostavim da skida torente, uopste se ne cuje pa kad se probudim bacim pogled da vidim jel se vrte ventovi i dal radi komp... 🙂

Poslednja izmena:
CM Gemini II 2x12CM necujni i max je 2400RPM,hlade fantasticno!Uzgred,univerzalan je ima sva kacenja za sockete starije i novije do 775 i Am3

Nemas tu nikakvog boljitka,minimalno tx3 ili da ides na thermaltake contac21,raijintek aidos,moras za to da odvojis 1500-2000 da bi to islo kako treba,naravno podrazumeva se i dobra pasta...

Nazad
Vrh Dno