Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zanima me sledece.
Posto sam kupio Gainward 6600GT Ultra 1960 Golden Sample i sad mi treba neki dobar kuler koji ce da zameni postojeci , dali neko zna koji ide i gde moze da se kupi i koja je cena.
Unapred hvala
krenite od pocetka ako hocete da vidite opise montaze i izgled (stavite umesto part 3 part 1 u link)
TT-a nazalost nema, a mislim da nema sta ni da trazi u ovoj prici. To je jedno malo govance Stock hladjenje je 100% bolje na GoldenSample-u nego TT kuler taj.
pa kad nemas nista od PCI kartica onda je lako tako pricati. Ako sutra budes hteo da stavis recimo audigy (posto je on board zvuk na toj ploci kanta) i TV tuner moraces da skidas zalman ili da uzims drugu plocu sa 5 PCI slotova :S:
iskreno, da si imao recimo audigy u masini jedan dan, uzeo bi pre audigy nego taj zalman, ali st aje tu je
Tu se slazemo, ali za sada nemam potrebe za dva PCI slota mozda jedan |tv karta, a toliko mesta imam| ali to je to.
Kvalitetan audio me nikada nije zanimao...dobar mi je i ovaj on board, za moje potrebe.