Zbog cega bi da menjas postojeci? To je GS, trebalo bi da ima OK cooler.PARTYBOY je napisao(la):Zanima me sledece.
Posto sam kupio Gainward 6600GT Ultra 1960 Golden Sample i sad mi treba neki dobar kuler koji ce da zameni postojeci , dali neko zna koji ide i gde moze da se kupi i koja je cena.
Unapred hvala
Pa veruj mi da nemam pojma,nije los kuler necuje se ali meni djavo neda mira pa moram da kupim.GoranM je napisao(la):Zbog cega bi da menjas postojeci? To je GS, trebalo bi da ima OK cooler.
Hajime je napisao(la):Imaju ga u MB-softu ali cekaju isporuku vec mesec dana...
[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):U MB-u ga nikad nemaju a koliko ga ljudi ceka nikada ga nece docekati. Nema ga vec mesecima. Mislim da je lud onaj ko koji se nada toliko.
teletabis je napisao(la):Jel neko rekao: "Godo"?
teletabis je napisao(la):Poenta vica: dzaba se nadate.... pa ni ovi iz MB-a nisu blesavi. Da mogu nabavili bi do sada vec Giant-a III. Ko je lud da ne nabavi nesto sto bi mogao da proda 100 kom za sat vremena.
A jel ti taj ventilator duva na hladnjak ili od hladnjaka? Nadam se da razumeš šta hoću da te pitam. I ja imam viška delova pa bi mogao tako nešto da nabudžim, sviđa mi se ideja.Niksa je napisao(la):Ako imas malo vremena kao ja:
Ja sam na mojoj Hercules AiW9800se@pro stavio stari kuler od Athlona 1Ghz i oborio mu malo obrtaje preko ploce. Malo busenja brusenja i rezanja navoja i strava telo za VGA kuler. Jeste da ne mogu da stavim nista u susedna tri--cetiri slota koji mi i ne trebaju ali nenormalno hladi uz tisinu.![]()
CamBieL je napisao(la):blago tebi...
meni taj isti cool vivo hladio 9600xt isto ao fabricki... ali sto jes jes.. ne cuje se![]()
Ako imas malo vremena kao ja:
Ja sam na mojoj Hercules AiW9800se@pro stavio stari kuler od Athlona 1Ghz i oborio mu malo obrtaje preko ploce. Malo busenja brusenja i rezanja navoja i strava telo za VGA kuler. Jeste da ne mogu da stavim nista u susedna tri--cetiri slota koji mi i ne trebaju ali nenormalno hladi uz tisinu.
evo i slike koja je malo mutna - mobilni.
stoske je napisao(la):@srkiller
gde ima da se kupi coolviva i za koji kes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari