Šta je novo?

cooler za coolviva pro se

wild1waltz

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
319
već duže vremena zeza me kuler na pomenutom hladnjaku. čistio sam ga, produvavao kompresovanim vazduhom, ali ne pomaže.

neko vreme radi, onda počne da zavija ( negde grebucka), pa čak i da se sasvim zaustavi.

da li neko zna, gde mogu da nađem samo kuler za coolviva pro se?

ps
to mi je jednostavnije, nego da se petljam sa servisima i gledam u pasulj kać će da mi vrate hladnjak.

Za zamenu samog venta, ne znam, ali jesi li probao sa podmazivanjem lezajeva/ nije dovoljno samo da ga produvas i ocistis od prasine. Verovatno su lezajevi suvi i to je ono sto grebucka!

Za zamenu samog venta, ne znam, ali jesi li probao sa podmazivanjem lezajeva/ nije dovoljno samo da ga produvas i ocistis od prasine. Verovatno su lezajevi suvi i to je ono sto grebucka!

ne vidim kako bih to mogao da uradim. ventilator nije klasične konstrukcije. a plašim se da podmazujem zato što mi se čini ga bi se prašina samo još više skupljala, jer je čitava konstrukcija takva.

imas sprej wd40 , kosta stotinjak dinara. malo naprskas u onu rupicu U ventilator , i to je to.

Probaj da nadjes negde grafitnu(ne litijumsku) mast, mnogo je bolja od wd40, a i trajace ti duze.

Nazad
Vrh Dno