Šta je novo?

Cooler za C2D E8400

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Poceo je box cooler za ovaj procesor da me nervira. Nije preglasan ali mi ipak smeta njegov zvuk. Mozete li mi preporuciti neki cooler koji je tishi od default coolera? Procesor mi radi na fabrickim podesavanjima, ne zanima me OC.

http://www.itsvet.com/proizvod/titan-ttc-nk85tz/comp_comp_cooler/55/664
bigimg.jpg

Pa vidis da covek drzi na Def.vrednostima a cak i da hoces da overklokujes uzmi CM TX3 jeftiniji je od gore navedenog i odradice posao veoma dobro.A ako hoces da das malo vise para prvi pik bi bio Cm 212 pa Vendeta 2

Glas za CM TX3. Ja imam CM TX2 modovan u TX3 - zamenjen cooler. :)
Dodatna stvar je montaza. Ne morash da vadish sve. Kachish ga kao i box.

zalman cnps 9500 ;)
ili 9700 efikasan lep i tih :)

uzmi bilo koji kuler samo da nije glupi intelov box i miran si, mozes za 10Eura da nadjes neki Cooler Master koji ce da ti radi posao za to za sta tebi treba

verovatno ce onda biti TX3, uklapa se u budzet (nisam zeleo da dajem vise od 2k din za cooler). Napominjem, samo da je tih i ja sam zadovoljan.

Mozda mozes da nadjes i polovan Hyper TX,za 1000 din.

Mislim da je Hyper TX prve generacije jedan od boljih budget kulera.

Ja sam imao TX2 koji je malo losiji od TX-a,temperature su mi bile oko 10 stepeni nize u odnosu na standardni kuler.

noctua_nh-c12p-010.jpg
NH-C12P-SE14-2.jpg
Noctua-300x292.jpg

Prepouka za neki model iz sirokog asortimana http://noctua.at/main.php?show=start Pozitivna stvar je sto u kompletu dobijas sve potrebne delove za vecinu podnozlja, garancija je 5 god u tih 5 god postoji mogucnost da na kucnu adresu dobijes sve potrebne delove za podnozlja koja se pojave i to u njihovom trosku.
Kvalitet izrade je vrhunski veuj mi da moze i bez kulera da radi ako se odeknes O/C
mada sve zavisi za koji model se odlucis.

stvar bi resio hyper 212 plus...

Ja sam za taj proc uzeo Gemini II i odlicno mi odradjuje posao.
Sve mi je na def, ali svidja mi se sto hladi i memoriju i plocu.
Toplo preporucujem

OCZ Vendetta2

veoma tih i dobar kuler,
pritom i dosta efikasan

OCZ Vendetta 2

Poceo je box cooler za ovaj procesor da me nervira. Nije preglasan ali mi ipak smeta njegov zvuk. Mozete li mi preporuciti neki cooler koji je tishi od default coolera? Procesor mi radi na fabrickim podesavanjima, ne zanima me OC.

Veoma tih i mocan kuler,
da ne govorim kako dobro hladi

Poslednja izmena:
Ako uzmemo u obzir cena/kvalitet onda CM TX3 (ako ga nadjes). :wave:

Ne bih da se mešam, ali zašto izbegavate da OC-ate ovaj procesor, kad prosto vapi za time. :)

taj cpu bez 4GHz nije cpu :D

Nazad
Vrh Dno