Šta je novo?

Cooler za Barton 2500+

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeuS.Mikelle

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
649
Hteo bih da kupim novi kuler za pomenuti procesor pa sam razmisljao da dam oko 20 evra , vec imam dual storm Cooler Master nakacen na neko bedno telo(a ono je valjda najvaznije) pa sam mislio da kupim neko bolje , i razmisljao sam o Gigabyte 3d rocket cooler pro :) ne izgleda lose a kosta 21 evro !
Svaki savet mi je dobro dosao !

Meni se cini(bar po testovima koje sam video),
da je GlacialTech-ov 2520 dosta bolji od WR IV,
a cena mu je 11E. U attachment-u je uporedni
test.

Prilozi

• image001.gif
    image001.gif
    41.1 KB · Pregleda: 218
Meni treba isto, ali hocu da ga teram na min 3200+
Sa postojecim mi temperatura konstanto raste (na 3200+)kad dam da kompresuje divx,
inace je sve OK,
koji bi meni preporucili?
Bucnost je najveca stavka, znaci sto tisi.

Poslednja izmena:
ja takodje trazim kuler, za burtona 2500+.
mislio sam da uzmem tt2 m4 ali ga nisam nasao nigde, sto se tice ovog jet7 odustao sam od njega jel sam negde procitao da pravi buku koja mnogo iritirajuca, kako kazu posle pola sata je neizdrzivo...trenutno se razmisljam da uzmem tt silent tower http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm ,ili neki drugi tt koji imaju u mbsoftu. ili mozda neki zalman ali nisam siguran da li se isplati dati 15 evra vise... tako da je i meni svaki savet dobrodosao.
pozdrav.

Pola sata pored jet-a je neizdrzljivo samo ako ga drzis na max. ili drzis uvo pred njega.

Poslednja izmena:
zvao sam ih juce i nemaju, iako tu pise da imaju, a i u cenovniku im pise da imaju.

Izgleda da sam ja uzeo zadnji TR2 M4. :-devil-:

Fino coolira.Na 3200rpm idle 34 C, full load 52 C.
Napomena procesor je 2600+ na 2300MHz sa dve osmice pozadi.

Pakom ima u ponudi
Spire SocketA VertiCool (All Copper/Nickel) za oko 23e

Jel ga isprobao neko? Vredi li?

Ja uzeh skoro Jet 7+ i drzim ga na min obrtaja i tako uopste nije bucan, na max broj obrtaja je bucan dosta, ali neam potrebe za time jer temp razlika u max i min je samo par stepeni. Hladi Barton mobile 2300mhz

CPU 40 °C (104 °F)
UpTime 178437 sec (2 days, 1 hours, 33 min, 57 sec)

Whisper Rock IV je pravi odnos buke i hladjenja.

ja pre dva dana uzeo tt tr2 m4 i nije los, hladi malo bolje od box kulera a tisi je na min broju obrtaja.
danas naletim na cooler master jet 7 (bez +), za 800 din nov i evo sad mi je temp 44 a stoji na min broju obrtaja i skoro pa se jedva cuje. ali je dosta bucan na max broju obrtaja, ali kao sto neko vec rece nije velika razlika u temperaturi izmedju max i min obrtaja.

Neko je nudio na prodaju Zalman 7700 tu na forumu, ja imam model 7000 i samo mogu reci da tisi a bolji kuler nisam video ni cuo. Moj Barton 2500 klokovan je na 3000,Zalmana sam namestio na 2000 obrtaja i temperatura nikad nije presla 52 stepena, u leru je 40 stepeni!

Uzmi XDreamIII. Vecina ti je preporucila Whisper Rock IV, e pa ovaj je vrlo slican, samo sto ima malo bolji protok vazduha i malo manje buke pravi (barem tako pise u specifikacijama). Cena je vrlo pristupacna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno