Šta je novo?

Cooler za AMD ka nazad

Gde ima Gaia da se uzme ja sam po netu nasao u e**i ali oni dobijaju tek za par nedelja
moze na pm ako ne sme ovde hvala puno ;)

Sad ga malo preteraste. HyperTX prva generacija, uzet pocetkom 2007 evo ga dan danas radi u kompu, promenio vec par ploca i procesora, radi lepota. Skoro 500gr pa je nosem kolima na lan partije i nikad nije nista puklo, a ovaj LC je cak i laksi. Cak je kuciste i letelo kroz auto, kada je "brizni" vozac zakocio, pa ni tad nije nista otislo. Jeste bolje reseno kod 212-ce i radije bih da je i kod tx-a isto tako ali nije.

pa evo ja sam juce imao peh pukla plastika fabricka na ploci sto drzi cooler na AMD
pa sad posle toga razmilsjam samo o cooleru sa back plate-om
inace bio je zakacen obican box od X6 koji nije nesto tezak ali eto pukla
Nema tu nikakvog pravila :(

a kako bi bilo montirati gemini II vidim da ih ima povoljno da se iskopaju
koliko je bolji od 212+ i gaia-e

znam da je ka dole po ploci ;) bitno da ne ide u napajanje :D
cu ga vezem za krov kucista
pitam kako ladi :D

pa evo ja sam juce imao peh pukla plastika fabricka na ploci sto drzi cooler na AMD
pa sad posle toga razmilsjam samo o cooleru sa back plate-om
inace bio je zakacen obican box od X6 koji nije nesto tezak ali eto pukla
Nema tu nikakvog pravila :(

A sto ne bi otisao u neki servis i zamolio da ti daju plastiku sa neke ploce koja je ispustila dusu???

Ja sam presao na Brocken i veoma sam zadovoljan nije ka nazad ali hladi za sve pare plus izgleda zlobno moja preporuka.

A sto ne bi otisao u neki servis i zamolio da ti daju plastiku sa neke ploce koja je ispustila dusu???

dobio sam plastiku od usera Neo ovde na forumu ali kako mi ta jedna pukla sad se bojim da kacim neki veliki cooler na to :S

sta sad uzeti cm evo ili gaia vec sam narucio gaia ali vidim da moze da se menja cm evo je skuplji 400 din jel vredi ta razlika
hladi se X4 965 aj mozda ce ici na 4Ghz sa 1.4V sta da uzmem slatke muke

sta sad uzeti cm evo ili gaia vec sam narucio gaia ali vidim da moze da se menja cm evo je skuplji 400 din jel vredi ta razlika
hladi se X4 965 aj mozda ce ici na 4Ghz sa 1.4V sta da uzmem slatke muke

CM Hyper 212 EVO, ima za 3k.

Ja uzeo pre par dana 212 Plus za 2690 din i hladi sasvim ok.

hehe uzo sam i ja 212+ za 20 e malo koristen :D ovde sa foruma
hladi za sve pare :D

dobio sam plastiku od usera Neo ovde na forumu ali kako mi ta jedna pukla sad se bojim da kacim neki veliki cooler na to :S

Ti mora da si baksuz kada ti je bukla plastika na box kuleru. Meni, evo da ne ureknem, vec jedno 2-3 meseca OCZ Gladiator Max visi na plastici bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
baksuz ili ne sa backplate-om ne brinem ni ocemu :D a plus mogu da vrtim cooler kako ocu ;)

I sta sada ispada, sta je bolje 3x8mm ili 4x6mm? Iako je 24 u oba slucaja :D

izgleda da je ipak bolje vise 4*6 kod coolera jel ipak je dole veca povrsina za odvod toplote

To moze biti znacajno, kod Gaie ipak ima i "praznina".
Hmmm.... kako moze imati vecu povrsinu dole kada je povrsina ista (3 od 8mm ili 4 od 6mm)? Jedina razlika su "rupe".

Poslednja izmena:
mislio sam bolje rasporedjeno bem ga kako da objasnim

Pozdrav..sta mislite koji cooler moze da se montira ka nazad u high end segmentu?

Mozda Noctua NH-D14,ili Megahalems,ili THermalight True ili pak IFX14..pomoc ljudi,hocu da uzmem cooler ali ne znam koji..bitno mi je da je ka nazad jer mislim da je tako najbolji air flow..

Ako znate jos neki kuler u vrhu a da ide ka nazad,moze predlog..Naravno u pitanju je AM3 socket:)

za ovaj drugi znam jer imam hyper 212,slicni su..

A imao sam Megahalems rev b. dok sam imao 775 socket,mislim telo je isto a on nikako nije mogao..:)

Hvala druze..da li si mozda upoznat kako ide kod Noctua Nh-D14..

I koliki cu problem imati posto imam memoriju sa visokim hladnjacima?

Posebno mi se svidja ovaj treci link..Lik je to extra odradio..

A tebi FXGT mnogo mnogo hvala..:)

nema na cemu
javi sta si uzeo i kako te sluzi ;)

Vazi druze,evo pregovaram za Noctua NH-D14..videcemo sta ce biti..pozzz

Nazad
Vrh Dno