Šta je novo?

cooler za 3800+ x2 ?

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
da li mozhe neka preporuka? Pitao bi dole u rubrici shta da kupim, ali tamo teshko da bih dobio iskusan odgovor koliko mogu da dobijem u ovoj temi.

cifra tipa ~20-25e

Ako nadjes Gigabyte Neon 8 cooler pro, taj i ja koristim na istom procesoru i odlican je. Kada skloknem masinu na 2650mhz samo malo dodas brzine na ventilatoru i sve radi savrseno, inace evo drzim na 2.4 i stavio sam ga u najsporiji mod.

CM TX je ekstra za 20e moze da radi i bez vent pa bude ultra tih

Topla preporuka za TT Blue Orb II.
Ja sam ga platio nešto ispod 2200 din, a evo proceni kako se nosi sa nekim ½poznatim igračima½.
Samo pre kupovine obavezno santimetar u ruke :D .

da li mozhe neka preporuka? Pitao bi dole u rubrici shta da kupim, ali tamo teshko da bih dobio iskusan odgovor koliko mogu da dobijem u ovoj temi.

cifra tipa ~20-25e

ok su ti preporuke mada mislim da ni sa jednim neces dobiti neku veliku razliku od Box
sto kaze stormwatch153
Gigabyte Neon 8 cooler pro licno sam ga koristio na 754 Semp 2800+ i jos uveg ga imam ociscen i stavljen na policu sa ostalima za uspomenu Dobro Hladi ali ako mislis da slusas radio dok ti devojka spava kao ja:S: zaboravi NEVEROVATNO bucan moze da bude a posto bi ti sigurno malo i kloknuo 3800 zaboravi probaj pa vidi

Po meni a do sad probao sve i svasta od kulera za cpu najbolja kombinacija bi ti bila kao i trenutno moja Termaltake MiniT pa skines vent i ubacis 12cm oladis i ostale komponente a cpu ko led trenutno 4200+ 2750@ na 37-38c;)
jeste da ti je to jos 15e ali se isplati

evo ti i link kako sam to odradio
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=109870

pozzzz...:wave:

Vrh Dno