Danas sam prosao kroz zamenu coolera i sad mi je jasno sto ljudi to opisuju kao traumaticno iskustvo
.Procesor je inace Athlon 2000+, a cooler je bio Vulcano 7+.Elem, posto je 7+ bila extra glasna a i temp se pri opterecenju kretala oko 60-65C pala je kupovina CM XDream III (po mom misljenju, stvarno je extra cooler, temp je sad 55 posle pola sata Prime-a).E sad, prvi problem, sa coolerom su se skinule i one gumene podloske (zapekle od temperature), ali na moje veliko iznenadjenje
, procesor je preziveo montazu i bez njih.Drugi, problem je sto sam po skidanju stare paste video da je procesor okrnjen na jednom delu, ostecenje je velicine glave igle, mada zasad nema nekih problema u radu.E sad...pitanja
Kakva su iskustva sa ovakvim ostecenjima, da li je neko imao slucaj da procesor radi ok i sa tim?Kod mene nema nikakvih problema, prolazi i Prime ali se razmisljam da li da jurim nekog semprona...Da li ima jos neki nacin da ga testiram?Pitanje broj dva
Da li neko zna gde imaju da se kupe oni distanceri od neprovodnog materijala koji se stavljaju da sprece da cooler krcne procesor?
P.S. Svaka cast onome ko je izumeo one heatspredere na novim procesorima
P.S. Svaka cast onome ko je izumeo one heatspredere na novim procesorima