Šta je novo?

Cooler preporuka

macke

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
319
Planirao sam da kupim neki cooler za semprona 2400 posto ovaj box vristi kao nenormalan>Nesto do 15 evra.Najvaznija stavka je da bude ultra tih,ako to ima za ove pare.Aj ako neko ima iskustva neka pomogne :wave:

CM Xdream III, vrlo tih, dobar i leftin. U obzir mozes uzeti i Spire WhisperRock IV koji je u istom rangu.

Koliko para?Gde?:)Pretpostavljam da hlade bolje od ovog box-a?

Ja imam CM Ultra Vortex-a, fino hladi i vrlo je tih na najmanjem broju obrtaja (možeš da podešavaš). ...

Pa koja je varijanta bolja vidim da je x deram malo skuplji u odnosu na IV dok ovaj CM nisam pronasao.

Ja sam uzeo iz Imtela pre nekoliko dana, fino radi, tih je i imam ~32 C na Venice 3000+.

Kolko vidim kosta malo vise od onih 15 evra:(K8 je u pitanju El to moze na semprona?K7?

Ne podrzava:( A sta mislite o ovom: GlacialTech (SB-462 III) CPU Cooler, Socket A/370, 3.0GHz, 1700rpm, 19dB, copper, color box 13evra

Aj dajte misljenje za ovaj GT,mada mi se CM Xdream cini kao najbolji izbor mada ni ovaj spire nije los preporucuju ga na rzanim sajtovima :)

Pa pogledaj na zvanicnom sajtu specifikacije tog kulera i uporedi protok vazduha, buku, dimenzije u odnosu na XDream III ili WhisperRock IV.

cini mi se da xdream ima najveci protok vazduha

Ja imam xdream i meni super sljaka. Dobijes uz njega i CM pastu. Svetli nekom plavo-ljubicastom bojom i skoro se ne cuje.

Ja kupio x-dreama-a i mogu samo da kazem da sam jako,jako zadovoljan,preporodjen:)Ne cuje se a radi:)!Divota!Mozda i prespavam sa racunarom,veceras :)Hvala Vam svima na sugestijama.

Bio je test na benchmark.co.yu za GlacialTech pa procitaj.
Ja sam trazio to da kupim ali nisam nasao pa sam uzeo WhisperRock IV i stvarno je ok.
To je verzija Speeze Raptora II koji je bio referenca (kao cooler bez premca za te pare)
a koji je kasnije izasao pod imenom VultureSpin i bio po specifikaciji bar jos tisi.
Inace WhisperRock IV ne znam da li ces naci a on je jeftiniji od Speeza, bar je bio.

Slobodno gledaj taj GlacialTech jer nema potrebe da dajes kintu na CM Ultra Vortex -a koji bas i nije tako tih........pa cak ni na minimumu (ja nisam nesto odusevljen.....)
+ moraces da ocerupas PC da bi ga postavio i da budes veoma veoma pazljiv + je tezak pa ces kada prenosis PC morati da pazis malo vise.
Moji predlozi:

1. GlacialTech (super cena i tih rad)
2. VhisperRock IV (koji je par EUR skuplji i isto tako tih)
3. Speeze VultureSpin

Pitanje sta ces da nadjes od ovoga uopste ali koliko samo mogao pomogao sam ti.

Desava se.........hehehe

Drago mi je da je covek zadovoljan.......a to je najbitnije......

Recite mi gde ima da se kupi CM Xdream III. Zvao sam danas Imtel i navodno ovaj cooler dobijaju tek za 2 nedelje. Moze i na PM ako je ovo pitanje protiv pravila foruma. Inace ovaj cooler mi treba za Atlona 2500+ i trebao bi da zameni cooler koji se dobija u BOX varijanti uz doticni procesor.

pogledaj na pc berzi. Ako tu nema, znaci moras cekati 2 nedelje

Nema na pc berzi. U ponedeljak dolazim u BG pa ako neko zna prodavnicu u kojoj bi mogao da nadjem ovaj kuler neka kaze.

Nazad
Vrh Dno