Šta je novo?

cooler oko 15 eura

Lobster je u pravu, izostavio si da navedes najvazniji podatak, a to je tip procesora odnosno njegovo podnozje jer svi pokusaji naguravanja neprilagodjenog kulera na plocu rezultuju ili lomnjavom ploce ili lomnjenjem procesora ili pregorevanjem istog.

Moja predpostavka je da imas socket A (najzastupljeniji kod nas) pa preporucujem speze Raptor Cool (<10 e).

greska vidim... socket A je u pitanju.Barton 2600 box trenutno radi na 11.5x210=2415 stabilno.temperatura je negde oko 62 pod opterecenjem.naravno moguce je da senzor neocitava temperaturu precizno.
mislim da bi neki od ovih kulera bolje hladio od box-a
1. spire whisper rock IV
2. x-dream III
3. speeze coopereagle
ili cak TT 11 ako mu je cena oko 15 evrica
Ne znam za koji od navedenih da se odlucim????
Mozda neki kojeg nisam naveo...
pozdrav

Coolermaster HeatPipe. Cena negde oko 11-12 €. Ekstra c00ler. Skinuo je 4-5 stepeni u odnosu na box!

JET 7 cooler master
Aero 7 lite cooler master
Vidi u Imtelu , moja preporuka. Ja imam aero 7 lite temp na mom 1800 +XP ,ne prelazi 30 C na min obrtaja ( 1700)

trx je napisao(la):
Jos samo da nam kazes gde ga ima (i posto)... :eyebrows:

Ima ga u shopu ComputerLand-a u NS-u u trznom centru Lupus, video sam pre par dana. Cena je oko 900 dindzi.

tr2-m4 je prodavao computer land (pyramid shop na sajmu), ne znam da li ga jos uvek ima. cena je bila 12e. jedini bedak je sto dolazi bez paste, pa moras da se cimas i to da kupujes.

Od svih tih kulera najvise su se hvali na spire whisper rock IV !!!
Mislim da je najeftiniji i da je najbolji sto se tice cijena perfomanse😉
Poz...

Meni WR IV OK hladi Bartona na 2.2GHz i 1.65V, ali za vece voltaze je truba. 🙂

@cole_yu:
Koji ti je napon na tih 2415MHz?

Nikako da donesem TT12 iz NSa u VS, pa da probam na delu kolika je razlika.

Delija je napisao(la):
Meni WR IV OK hladi Bartona na 2.2GHz i 1.65V, ali za vece voltaze je truba. 🙂

@cole_yu:
Koji ti je napon na tih 2415MHz?

Sta? Ni na MAX obrtajima?

:crash:

WR IV nema potenciometar. 😉

Uh, istripovao sam se... Mislio sam da pricas o TR2 M4... Sorry...

BTW, meni WR IV takodje hladi Barton-a 3200+ @1.65V ali ume da dogura i do 62C prilikom Prime-a. Naravno, pre poliranja je isao do 68C!

Sve je to lepo,ali dzabe kad nigde nema ili stize 2005. godine
Jos jedan glas za Spire Whisperrock IV ili ako nema kod tebe
onda moze i Speeze Vulture Spin II.

Barton 11.5x210 Box, napon cpu-a 1.75 temperatura max 64 sa zatvorenim kucistem(otvoreno 58)
ume da iskoci iz igrice kad je zatvoreno kuciste ali sa otvorenim je sve ok.imam i ati 9800pro koji takodje dosta greje.
interesuje me dali TR2 M4 moze pristojno da ohladi procesor ili neki drugi za 15 evrica
pozdrav

Nazad
Vrh Dno