Šta je novo?

Cooler master Z600

nfsdamirski

Cenjen
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
154
Pozdrav svima
postavljam temu jer sam u blagoj ne doumici kupio bih doticni cooler ali ne ynam da li mogu da ga spakujem u moje kuciste imam Thermaltake wing RS 100 po dimenyijama sa sajta moze da udje ali praksa je praksa da li je neko pokusao da spakuje ovaj kuler u ovo kuciste

Ima mnogo boljih kulera

Recimo Thermalright ili Noctua. Imam ja Hyper Z600, ali ne mogu da namestim na plocu P55, jer retention bracket ima da se nadje verovatno na Tajvanu. Ako te zanima javi se na pvt, ali moj ti je savet da ne kupujes tu marku, vec odaberi neku od one dve gore, tako bih ja sada uradio da kupujem kuler. Ipak mislim da je Thermalright zakon.

Pozdrav svima
postavljam temu jer sam u blagoj ne doumici kupio bih doticni cooler ali ne ynam da li mogu da ga spakujem u moje kuciste imam Thermaltake wing RS 100 po dimenyijama sa sajta moze da udje ali praksa je praksa da li je neko pokusao da spakuje ovaj kuler u ovo kuciste

Uzmi lepo pa premeri, nema ti druge, ili ako mozes probaj pa ako nece vrati (ako ce da ti dozvole da probas).

Recimo Thermalright ili Noctua. Imam ja Hyper Z600, ali ne mogu da namestim na plocu P55, jer retention bracket ima da se nadje verovatno na Tajvanu. Ako te zanima javi se na pvt, ali moj ti je savet da ne kupujes tu marku, vec odaberi neku od one dve gore, tako bih ja sada uradio da kupujem kuler. Ipak mislim da je Thermalright zakon.

Koliko sam video na forumu imaju da se kupe bracket-i za cooler masterove kulere. A to sta je zakon, treba guglati pa videti koji kuler kakve performanse daje, review-a ima koliko hoces i to za razlicite platforme(amd, intel lga775,core ix).

Ovde smrdi na paljevinu

Koliko sam video na forumu imaju da se kupe bracket-i za cooler masterove kulere. A to sta je zakon, treba guglati pa videti koji kuler kakve performanse daje, review-a ima koliko hoces i to za razlicite platforme(amd, intel lga775,core ix).
1. Gledaj bolje, nema ih u celoj Srbiji da se kupe
2. Iz sopstvenog iskustva sam mu govorio, jer imam taj kuler pa ne moram da citam testove
3. Tvoj kuler je extra, zasto mu ne preporucis svoj, nego ulazis bez potrebe u polemiku?

Pozdrav svima i hvala na odgovorima uzeo probao moze zasrafio kuciste i dao lovu brackete dobijes uz kuler tako da je to najmanji problem imao sam dilemu hoce li stati u konzervu i stalo je sto je najbitnije za sada se lepo ponasa lepa temperetura lepo sve a i kuler je mnogo lep.

E blago tebi.. Kuler stvarno super izgleda i lepo hladi ali ja nisam mogao da ga ubacim u kuciste pa sam ga vratio i za divno cudno nisu mi pravili problem :p

Nazad
Vrh Dno