Šta je novo?

Cooler Master X-Craft i WD5000AAKS problem

Da demantujem sam sebe.:d
Izgleda da xCraft 360 ipak ne može da radi sa 1 TB hardovima, bar ne sa svim.
Kopkalo me je što Damjanu ne može da radi, a meni je definitivno jedan 10EACS radio u enclosure-u (tada je to bio time machine), pa rekoh da probam jedan 10EADS koji mi sada radi kao time machine u drugom enclosure-u i cvrc, nema, čuje se da ima napon, ali nikako da se pokrene. Rakoh, možda je do harda (nema razloga, ali hajde, de), pa stavim drugi, ovaj put 10EACS i opet ništa. Sada sam stvarno u pravom zbunu, s obzirom da mi je ovaj enclosure stvarno radio sa 1 TB WD 10EACS hardom oko 6 meseci bez greške, dok nisam kupio FW800 enclosure, a ovaj ostavio zlu-ne-trebalo.
Međutim, tako je kako je. Enclosure radi, sa manjim hardovima (ipak nije crkao), ali sa ova dva TB WD-a više neće, zašto, pojma nemam.

Ipak je samo crkao USB kabl.
Promenjen kabl i sve radi kao sat.

Poslednja izmena:
Ipak je samo crkao USB kabl.
Promenjen kabl i sve radi kao sat.

Da li se to odnosi na i Samsung HD154UI koji si pominjao?
Inače, meni u CM Xcraft 360 bez problema rade wd10eacs i wd10eads, ali kod ovog samsunga je odnos MB/cena sve simpatičniji u odnosu na WD parnjake, pa ako CM hoće da radi i sa 1,5 TB diskovima, što da ne...

Poslednja izmena:
Ovaj moj neće, izgleda da mu je max. 1 TB.
Ali zato Macally radi i sa 15EADS i sa HD154UI, a probao sam i 20EADS, i on radi.
***a, ipak je CM za klasu ispod Macally enclosure-a.

Poslednja izmena:
Ovaj moj neće, izgleda da mu je max. 1 TB.
Ali zato Macally radi i sa 15EADS i sa HD154UI, a probao sam i 20EADS, i on radi.
***a, ipak je CM za klasu ispod Macally enclosure-a.

Hvala na info, znači za sada ništa preko 1 TB na CM. Doduše, imam još i TT Blacx, i on fino radi sa WD Green 1TB, pa ako negde naletim da je nekom proradio i sa Samsungom 1,5 TB...biće:type:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno