Šta je novo?

Cooler Master vs Corsair

Corsair uzmi, Corsair uzmi Corsair.
Uzmi Corsair ozbiljno tu verovcatno jos zuti nisu stigli da se rasire, i ja cu kada dodje mali onaj.
Valjda ce valjati jos koji godinu dok i to ne okupiraju.

Citao sam da ovaj cors ima prosecan protok vazduha i da se za te novce moze uzeti nesto mnogo bolje.

A dali ti treba bas hitno kuciste posto mozda ti se svidi vise 650D kada se pojavi za koji mesec.
Mada Cosmos je super. Pure najlepsi meni ali su i ostali ekstra.

Corsair uzmi, Corsair uzmi Corsair.
Uzmi Corsair ozbiljno tu verovcatno jos zuti nisu stigli da se rasire, i ja cu kada dodje mali onaj.
Valjda ce valjati jos koji godinu dok i to ne okupiraju.

Ma ko je reko da si prso.

@Nikola_SD

Moja preporuka je Corsair. Nece ti nedostajati prostora niti opcija, a preostalih par hiljada bolje ulozi u graficku ili procesor. Jedini razlog iz kog ga ja nisam uzeo je cena, koja tebi ocigledno ne predstavlja problem :)

Pa ok Raven sam i ja rekao i Fortress mi je jos bolji ali ne taj Raven nego ovaj.

oGAA0.jpg

Poslednja izmena:
u mom posjedu ..fenomenalan sto se tice air flow-a ..a meni je i lijep ..ima par mana, recimo ko koristi odd, znacajno ce ruznije izgledat ..nije bas prilagodjen za vodeno i sl.

ovo bi ti ja preporucio :D

@ slobomo

odlican izbor, ja sam ranije vene sekao za tim kucistem....
@Nikola_SD

batali Cosmos, imaces dovoljno prostora u bilo kod Full Tower kucistu, meni je on dao velika ruzna kutija(ali skupa:d)

oko kucista treba dosta porazmisliti sta je najbolje resenje, ipak je to nesto sto ce da stoji najduze u celoj konfiguraciji racunara ;)

lepo sve izgleda
jel se to meni cini il ti je sve knap u kucistu
ne vidi se lepo iznutra na onoj slici zbog ugla

ako mozes ovu sliku da updejtujes da vidim(o) kako izgleda raspored iznutra sa svim komponentama i kablovima.
rAz76743.jpg

Ovu sliku sto si okacio je NZXT Lexa S Kuciste i to mi je jedina slika sto imam.Neznam dali se razumemo..ti ustvari hoces da vidis kako izgleda u Cosmosu raspored Komponenta ili ?

Koja je to grafa jel 6850.
Napajanje je super sa malom manom da nije full modular.
Idi ga promeni za CM Gold, xexexe Komika.
Samo budala bi to uradila. Ali pozlatili su kablice.

Nazad
Vrh Dno