Šta je novo?

Cooler Master Stacker 810,820.STC-01.....

Hvala vam puno ljudi.......za vikend dobijam potpune inf. na par mesta gde sam pitao za mogućnost uvoza Stackera.....
Pišem šta se dešava.............još jednom 10x

Pisi, i mene zanima, vreme je da penzionisem Xaser-a...

Pa da napišem šta sam saznao danas.....Skoro niko u firmi i ne zna da su postali distributeri za CM,i kad sam došao do šefa nabavke,on mi reče ....polako dečko,malo da prodje vreme pa da vidimo šta da se naruči pa dok stigne(ako uopšte stigne),pa malo ovako pa onako....javi se za porudžbinu krajem Aprila ili početkom Maja.......pa ćemo videti.....mis'im š'a reći......svaki dalji komentar je suvišan.

Auuuuu... drugim recima, dobices kuciste tamo negde do jula. :wall:

BTW, Delimire, ovaj text u novom Digital!-u sa opisom Stacker 830 kucista kao da si pisao specijalno za mene... mislim, "Carevo novo odelo", sta reci :d:d:d

zava1974 je napisao(la):
polako dečko,malo da prodje vreme pa da vidimo šta da se naruči pa dok stigne(ako uopšte stigne),pa malo ovako pa onako....javi se za porudžbinu krajem Aprila ili početkom Maja
Nažalost, ovo tržište je još slabo da se takva roba isplati. :( Još CM traži (bar je nama tražio) min. porudžbine 20-30k evra. Treba onda prodati tolike neonke, šarene kablove, coolere, alu-kućišta koja idu komad-dva nedeljno... Još smo držali relativno niske cene radi promocije pa zarada mala a razvuče se tura na 3-4 meseca. Ja im želim puno sreće, prvi ću da se tamo snabdevam ako budu držali ceo program kako piše...

Ma iskopaće njega Zava ja vam kažem!!! Sad već postaje stvar principa :mad:

Zava srecno :) nadam se da ces na kraju doci do svog Stacker-a, samo je zalosno kad nesto hoces da kupis na nasem trzistu a shvatis da i pored sve tvoje dobre volje nemozes :(

@puska
Hvala puska.....mislim da će mi baš trebati.

Samo da ispoštujem neke momke koje sam pitao da mi nadju preko,pa ako ništa ni od toga,krećem od ponedeljka onako kako znam zajedno sa vama....... :-devil-:

Poslednja izmena:
Možda će nekoga zanimati:

U petak 24.03 bio sam do Imtela i razgovarao sa direktorom.....reče mi da će nešto biti uskoro sigurno! pa da nazovem u toku sledeće nedelje i da se pozovem na to da mi je on obećao,pa nešto razmišljam ako bude biće za sve....neće valjda samo jedan da naruče....toliko za sada.....javljam dalje za sve koje zanima šta se dešava....

Samo ti govori ovde na bench-u... fazon stigne jedan, ti sav srecan se spremas da ga pokupis, stignes ispred zgrade - i ono izlaze dvojica sa poslednjim Stacker-om. :d

Pa ***a.....ako sam takve sreće onda neka bude tako....pa nije valjda tol'ka navala na Stacker-a :)

zava1974 je napisao(la):
Možda će nekoga zanimati:

U petak 24.03 bio sam do Imtela i razgovarao sa direktorom.....reče mi da će nešto biti uskoro sigurno! pa da nazovem u toku sledeće nedelje i da se pozovem na to da mi je on obećao,pa nešto razmišljam ako bude biće za sve....neće valjda samo jedan da naruče....toliko za sada.....javljam dalje za sve koje zanima šta se dešava....
To si pitao za kog Stacker-a... nekog od ovih za koje se interesujes (810/820/STC-01)?

Zna li se mozda neki info za 830?

Vidi ovako...pošto ću verovatno pre naći skuplju i noviju stvar pitao sam konkretno i za 830 i reče čovek biće, i da nazovem krajem ove nedelje da vidimo da li treba da uplatim neki avans...

Inače temp. mi je na idle 38.2°C,a full juče 39.4°C tako da čim se malko oporavim zovem ga i pišem šta sam saznao,OK?

Pozz!
P.S. Odoh da sručim fervex :)

zava1974 je napisao(la):
Vidi ovako...pošto ću verovatno pre naći skuplju i noviju stvar pitao sam konkretno i za 830 i reče čovek biće, i da nazovem krajem ove nedelje da vidimo da li treba da uplatim neki avans...

Inače temp. mi je na idle 38.2°C,a full juče 39.4°C tako da čim se malko oporavim zovem ga i pišem šta sam saznao,OK?
Pa, to je prilicno dobra temperatura za jedan X2 procesor... ;)

Bez zezanja, prvo sam pomislio da govoris o temperaturi procesora! :D
Mislim, idle-full, temperature... posle tek skontah da pricas o sopstvenim temperaturama :)

Nema problema, kad ozdravis javi sta si saznao... isto tako, ako ti budu trazili avans za 830, javi nam ovde, da znam da ih onda i ja pojurim, tj. da uplatim ukoliko ga bude bilo...

Pozdrav :wave:

Nešto se tu niste razumeli. Ne postoji avans u maloprodaji, samo firma može da uplati avans (pretpostavio je da si diler?). Drugo, kao što rekoh, naručivanje nije ni blizu. Sedamdeset nervoznih radnika čeka platu sutra, a gle koincidencije, bruto iznos za plate je upravo jednak ceni ture Cooler Mastera. Dakle, ko ima karticu za naručivanje spolja neka se snalazi... ili čeka CT uvoz ako pre stigne.

Naravno da sam mislio da uzmem preko ove firme preko koje sam i uzeo konfu...a što se tiče direktora,ako mi je on obećao lično pa slagao,onda i ja lažem vas.U svakom slučaju Zoki hvala ti na ovim informacijama :wave:

zava1974 je napisao(la):
ako mi je on obećao lično pa slagao,onda i ja lažem vas.
Direktori ne lažu, oni samo daju optimističke prognoze... :d Pre mesec dana sam rekao 'sredina aprila', još uvek to može da se dosegne ali bih sada pre pomerio na kraj aprila.

Trgovci rado daju neke idealne prognoze pa ih još malo nategnu, a zakoni entropije kažu: stvari ne teže da se same od sebe uredjuju nego ostavljene sebi teže haosu. Da bi se zadržao i postojeći red mora se neprestano ulagati energija (koja se dobija stvaranjem mnogo većeg haosa na Suncu dok tu energiju isporučuje), a za isporuku CMa do kraja ove nedelje Sunce jednostavno nema dovoljno energije... ,)

Dakle krajem aprila u slucaju da se ne desi cudo mozemo da ocekujemo CM robu, hvala ti na objektivnom izvestavanju, to je daleko bolje od onog sledece nedelje, za dve nedelje i slicno zavlacenje

Ajde, vise nabavite taj CM program. Treba mi crni non-led fan od 12cm da stavim na gornju stranu svog Stacker-a 830 koga ovi ovde ne mogu nigde da nadju da kupe :)

delimir je napisao(la):
Ajde, vise nabavite taj CM program. Treba mi crni non-led fan od 12cm da stavim na gornju stranu svog Stacker-a 830 koga ovi ovde ne mogu nigde da nadju da kupe :)

Немој да нас убијаш у појам :d

delimir je napisao(la):
...na gornju stranu svog Stacker-a 830...

Grrrr...mrzim te...al' to je verovatno od povišene temperature :p

Pozdrav svima :wave:

E, dobro, sad imam precizniju informaciju.
Stacker stiže u toku nedelje. Videću količine pa ću vas obavestiti i o ceni.

Daklem strpljivo :)

Bracooo
Ima li kak'ih novosti??? :)

Ma nemoj...sutra je polovina :p

@zava1974 много ти се жури :D

П.С. Braca је рекао да стиже у току недеље, али није рекао у току које :d

Ajd malo da sprečim lavinu šala na moj račun ;-)
Ja radim u firmi koja to uvozi, legalno. Ne želim da reklamiram ili na bilo koji način pravim hype na tržištu, pa zbog toga i nisam navodio tačan datum ili bilo šta slično. Namera mi je bila da pomognem onima kojima je Stacker potreban, vrlo sam altruistiki raspoložen :))
Da, dolazi ove nedelje. Dolazi mala količina postaraću se da odvojim dva-tri komada.
Obavestiću vas čim budu stigli, inače naručili smo više verzija ako nam sve stigne napravićemo Stacker ShowRoom ;-)

Zaista lepo od tebe Braco...hvala!
A što se tiče šala,vidiš da me svi zezaju:D,pa malo i na tvoj račun...mada mnogo više to volim nego da se natežemo oko nekih gluposti.

Javi šta se dešava !!!
Pozdrav svima :wave:

Samo da se javim... budno pratim ovaj thread... ;)

posle kazu u srbiji slabo trziste a ti stacker-i jos nisu stigli a vec imaju kupce spremne da ih kupe brzinom svetlosti :D Braco oce li tvoja firma nabaviti komplet CM program?

Nazad
Vrh Dno