Nažalost, ovo tržište je još slabo da se takva roba isplati.zava1974 je napisao(la):polako dečko,malo da prodje vreme pa da vidimo šta da se naruči pa dok stigne(ako uopšte stigne),pa malo ovako pa onako....javi se za porudžbinu krajem Aprila ili početkom Maja
To si pitao za kog Stacker-a... nekog od ovih za koje se interesujes (810/820/STC-01)?zava1974 je napisao(la):Možda će nekoga zanimati:
U petak 24.03 bio sam do Imtela i razgovarao sa direktorom.....reče mi da će nešto biti uskoro sigurno! pa da nazovem u toku sledeće nedelje i da se pozovem na to da mi je on obećao,pa nešto razmišljam ako bude biće za sve....neće valjda samo jedan da naruče....toliko za sada.....javljam dalje za sve koje zanima šta se dešava....
Pa, to je prilicno dobra temperatura za jedan X2 procesor...zava1974 je napisao(la):Vidi ovako...pošto ću verovatno pre naći skuplju i noviju stvar pitao sam konkretno i za 830 i reče čovek biće, i da nazovem krajem ove nedelje da vidimo da li treba da uplatim neki avans...
Inače temp. mi je na idle 38.2°C,a full juče 39.4°C tako da čim se malko oporavim zovem ga i pišem šta sam saznao,OK?
Direktori ne lažu, oni samo daju optimističke prognoze... :d Pre mesec dana sam rekao 'sredina aprila', još uvek to može da se dosegne ali bih sada pre pomerio na kraj aprila.zava1974 je napisao(la):ako mi je on obećao lično pa slagao,onda i ja lažem vas.
delimir je napisao(la):Ajde, vise nabavite taj CM program. Treba mi crni non-led fan od 12cm da stavim na gornju stranu svog Stacker-a 830 koga ovi ovde ne mogu nigde da nadju da kupe![]()
delimir je napisao(la):...na gornju stranu svog Stacker-a 830...
zava1974 je napisao(la):Bracooo
Ima li kak'ih novosti???![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari