Šta je novo?

Cooler Master Stacker 810,820.STC-01.....

zava1974

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ima li neko ideju gde može u Srbiji da se kupi CM Stacker STC-01,810,820.....
Imtel ga skoro neće dobiti...sve raadnje sa spiska PC Berze sam okrenuo i ništa.....Ima li ko bilo kakvu informaciju???

Hvala :)
Pozz

Jeeesam...u svim maloprodajama,veleprodajama,magacinima.....čak i u NS u nekim radnjama,i ništa...:S::S::S:

Stvarno više nemam ideju....

M_M da ne otvaram novu temu, posto sam i ja gledao TT Armor, jel mu se cesto pune prasine one mrezica(filteri) koji su iza svakog mesta za drajv?

puska je napisao(la):
M_M da ne otvaram novu temu, posto sam i ja gledao TT Armor, jel mu se cesto pune prasine one mrezica(filteri) koji su iza svakog mesta za drajv?

Pravo da ti kazem ne znam, ali sigurno puno zavisi koliko ti je prasnjavo mesto na kojem ga drzis i koliko sati dnevno ti radi racunar. Ako je za utehu, koliko se secam dok sam pomagao drugaru da sastavi masinu, relativno lako se skidaju (mada ih ima poprilicno)...

Aha pa sta znam relativno je cisto mada na mrezici napred na ovom Centurion I se nakupi prasine posle nekog vremena, a malo je smorno oprati 11 tih filtercica, plus filteri za klimu. Vise ima da perem nego da koristim :) A inace komp kako kad radi nekad i po vise dana a proseno nekih 12 sati.

Ja imam Stacker 830. On ima mrezice sa filterima sa prednje strane i posle 15-tak dana se vec primecuje naslaga prasine. Naravno, ja sam pored prometne ulice i ima dosta prasine u stanu. Smor :)

Čekam da mi jave iz jedne firme da li može da se naruči i po kojoj ceni...oni su mi našli ploču u Zagrebu?!? Valjda će i ovo naći....
Hvala za predloge!

delimir je napisao(la):
Naravno, ja sam pored prometne ulice i ima dosta prasine u stanu.
Si probao da povremeno malo usisas i obrises prasinu? ;)

:d:d:d

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
Ja imam Stacker 830. On ima.....

Možeš li da mi kažeš gde si ti kupio tvog Stackera i po kojoj ceni.....Hvala.

Ista iskustva kao delimir... Imam Stacker STC-T01. Posle, otprilike, nedelju dana se skupi na metalnim mrezicama dosta prasine (zivim pored prometne ulice) i dlaka (imam persijsku macku, a svi koji imaju istu znaju koliko ostavlja dlaka po stanu). Preporuka je da cistite skoro svakodnevno mrezice i ventilatore (sto i nije neki problem - traje svega nekoliko minuta). Takodje cistite, jedanput mesecno, filtere iza mrezica.

poz

Sve je to lepo ljudi......da preformulišem....koja je cena da se naruči iz inostranstva,koliko košta....koja je mogućnost da se to sad uradi,znači treba mi hitno kućište(ovo moje ide u sredu ili četvrtak) pa mi je frka baš,baš.....
Kisa na koji si ti način došao do Stackera...dajte ljudi pomozite mi da dodjem do kućišta....delimire,Kisa......bilo ko.....bilo gde...koliko para???

zava1974 je napisao(la):
koja je cena da se naruči iz inostranstva,koliko košta...
Stacker 830 napolju košta min. $250 bez napajanja i transport dodje prilično jer je kabasto...

Mora da ima negde Stacker 810 u inostranstvu samo je pitanje gde?U principu mene konkretno zanima 810 ili u krajnjem slučaju STC-T01.
Bilo kako bilo veliko hvala svima na informacijama.

Pozz

Ja mogu samo da ti kazem da sam Stacker-a kupio u Imtel-u za ~165 evra. Tada su imali sigurno nekoliko (pre oko 3 meseca), ali za sada ne znam nista. Isto pogledaj u Desk-u i sa Imtel-om kada ce sledeca nabavka Cooler Master-a. Da ima kod nas (u Imtel-u) sigurno bi ti rekao ZorMi.

Ma ok sačekaću ja da stigne u Imtel....nego tamo sam od deset ljudi čuo deset priča.....Marku sam ostavio rezervaciju za Stackera i on mi reče da će ove nedelje stići,pošto su poručili par komada,pa onda neki čovek tamo mi reče da nema ništa od porudžbina narednih mesec i po' zato što dileri nisu ništa platili,pa mi je sledeći dan rekla neka devojka da uopšte više neće dobijati,pa u veleprodaji da mogu avansno da uplatim(naručim) pa će mi stići u narednoj turi robe.....i više sam se pogubio negde kod osmog poziva :)
Uplatio bih ja koliko treba samo kad ne bih morao da čekam mesec i po.....mislim da me razumete.......
inače zvao sam i Desk i rekli su da nema ni najava da će im uskoro stizati bilo koji model Stackera!
Znam da sam malo dosadan ali ovde na benchu sam dobio odgovore na sva pitanja pa se nadam da ću sa vama rešiti i ovo(za mene veoma teško) pitanje.
Još jednom hvala na vašem vremenu....svaki predlog mi znači

Pozz:wave:

zava1974 je napisao(la):
čovek tamo mi reče da nema ništa od porudžbina narednih mesec i po' zato što dileri nisu ništa platili
Mislim da sam ti ja dao najtačniju informaciju. CM ne prima narudžbine ispod 20k evra a nije još naplaćena ni prethodna tura od dilera. Pa kad se skupe pare i odobri uplata... onda za još 10tak dana. Reči iz nabavke 'biće za nedelju-dve' koje ponavljaju prodavci ja iz iskustva prevodim u 'biće za mesec-dva... možda.'.

A prethodna dva puta nisu ni imali stacker da isporuče (kao ni kablove, uv neonke, bolje kulere, napajanja sa 120mm...), trenutno menjaju asortiman, nova ponuda, neuhodana proizvodnja...

Hvala ZorMi na odgovoru....znači ništa od Stackera:( ...Hvala svima.

Ne znam da li ste primetili ali će, ako već nije, biti predstavljen novi distributer coolermastera.
A i Desk će stići uskoro, info ću imati sutra u toku dana.

Ko,gde,šta,kad,kako...:D:D:D....daj tel. da zovem:D

Mislim da je CT takodje dobio distribuciju.

Pa ne znam čarobnu reč :D:D:D Šta si ti rekao kad si kupovao?:D

Eksponati se ne prodaju, nemaju ni ulaz ni cenu. Osim toga je ulubljen i napunjen onim kazaljkama radi reklame...

Ok,hvala....morao sam da pitam,kad već nigde ne mogu da nadjem :)

Kisa je kriv,majke mi,on me nagovorio :p

zava1974 je napisao(la):
Ko,gde,šta,kad,kako...:D:D:D....daj tel. da zovem:D

Nisam nekulturan da širim dezinformacije niti sam neodgovoran da zaboravljam :).
Čekam zvaničan info.

Da, jeste CT dobio distribuciju.

Nije nikakva dezinformacija, piše na sajtu pod Yugoslavia...

Nazad
Vrh Dno