Šta je novo?

Cooler Master Seidon 240M Push-Pull

Dusannn

Cenjen
Učlanjen(a)
20.07.2013
Poena
154
Za ovu cenu koliko se ti Sunon prodaju, bolje stavi za Push Blade Mastere koje imas da kupis za manje pare, a dobri su za radijatore.
Samo sto tvoji Blade koje si dobio rade na vecim obrtajima nego Blade iz prodavnice. Ja bih stavio da brzi ventilatori rade pull. Nisam imao iskustva sa 240M, sigurno ce ti neko sa foruma odgovoriti iz iskustva.

Imaju da se nađu baš ovi Blade Master-i što su na njemu i koštaju 1300 dindži. A Sunoni 1150 din. A ovi Sunoni razvijaju tri puta veći protok i tri puta veći statički pritisak, prave veliku buku ali zato je tu fan kontroler.

Imaju da se nađu baš ovi Blade Master-i što su na njemu i koštaju 1300 dindži. A Sunoni 1150 din. A ovi Sunoni razvijaju tri puta veći protok i tri puta veći statički pritisak, prave veliku buku ali zato je tu fan kontroler.

Mozes li da okacis link za Sunone sa specifikacijom. Bas i mene interesuje kakvi su. Pre par meseci sam uzeo Blade Mastere od 2000 obrtaja, u tom trenutku su bili fanovi sa najvecim pritiskom kod nas.

Na koliko obrtaja radi taj sunon? Ja koliko videh negde pre radi na preko 2500 obrtaja, pa ako ti mozes da iztrpis toliku buku i da imas toliki protok onda uzimaj, racunaj da ako ti nece raditi na max obrtajima da ti pada protok i sve ostalo .

Vrh Dno