Šta je novo?

Cooler Master nagradna igra!

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
D

delimir

Guest
Ovom prilikom spremili smo, zajedno sa prijateljima iz CoolerMaster-a, nagradnu igru sa izuzetno vrednim nagradama. U pitanju su ekskluzivni proizvodi poznate kompanije koje smo sortirali u dva paketa. U narednom tekstu nalazi se mini provera znanja nakon koje ćete biti u mogućnosti da se prijavite i dobijete neku od vrednih nagrada...

logo_za_igru.jpg

Kompanija Cooler Master dobro je poznata našim posetiocima. Otkako je 2001. godine počeo da se bavi retail segmentom poslovanja, Cooler Master je postigao velike uspehe i sada se može slobodno reći da ima izuzetno jak brend koji je posledica kvaliteta i neprekidnog inoviranja. Za vas smo ovom prilikom spremili dva paketa nagrada koji bi trebalo da omoguće da vašeg PC ljubimca u potpunosti presvučete u Cooler Master ruho...

Prvi set nagrada sastoji se od sledećih proizvoda...

Kućište: CoolerMaster Stacker 830
Napajanje: CoolerMaster iGreen Power 600W
Rashladni sistem: Cooler Master AquaGate

Drugi srećni dobitnik biće u prilici da dobije sledeće proizvode...

Kućište: CoolerMaster Mystique 631
Napajanje: CoolerMaster iGreen Power 500W
Kuler: CoolerMaster Susurro

Više detalja na sajtu Benchmark u okviru Cooler Master nagradne igre...

http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=11703

Ma nije bitno, samo se prijavi.
U stvari nemoj, ocu samo ja da se prijavim 2X

Auu, onda nemam nikakve sanse:wall: da dobijem kuciste.

1. Na zadnjoj slici link je los koji bi trebao da vodi na www.coolermaster.co.yu
2. Ne vidim nigde rok kada se nagradna igra zavrsava.

Cini mi se da sam procitao da za 2 nedelje izvlace dobitnike.

A morali ste na sva zvona da oglasite da je nagradna igra,:D ja se ponadao da cje procji nezapazeno pa da se malo ponovim:)

BTW Delimire ako si okačio istu temu na više podsoba - mogao si samo jednu da ostaviš otvorenu za komentare a ostale da zaključaš - ovako o istoj stvari ljudi pričaju na tri mesta.

Merdžujte to malo ;)

e stvarno ste mogli sve to da podelite na posebne nagrade i tako bi dobili 6 srecnih ljudi :)

Kako bi bilo super da ste spojili ta 2 kompleta, pa kad dobijem nagradu, da je prodam i kupim nov kompjuter:trust:

Nisi citao pazljivo tekst na sajtu Bench-a u kome pise da ce imena dobitnika biti obavljenja za dve nedelje tako da se mozes oprostiti od nagrade, jer nisi pazljivo citao. :D

Nisi ni ti pazljivo procitao sta sam ja napisao.
Drugo je dokle traje nagradna igra i drugo je kada je izvlacanje.
Ne mora isti dan da budu oba dogadjaja, zar ne? :D

Odgovor na drugo pitanje: nemam pojma.
Odgovor na drugo drugo :D pitanje: nemam pojma

Pa ono sto jeste jeste, bolje da je vise manjih nagrada, vise ljudi bude sretno ;)

Hmm, kako li se jos niko nije setio da ponudi nekom ko radi kod organizatora pola nagrade... mnooogo vece sanse za dobitak :D

Pa cuti baxuze, sad ce svi da daju pola i ko ce dobiti? Onaj ko da 80% nagrade.
Na kraju ce mi ostati samo kablovi od napajanja ako budem imao srece, a ako ne onda onaj SATA prikljucak i pozlaceni saraf (jedan).

Poslednja izmena:
hehe... danas je 23.okt, a thread je pokrenut 9.okt, sto znaci da je igra usla i u 3. nedelju, posto i dalje mogu da se prijavljuju ljudi.

Zanimljivo

Ma ljudi, namestaljka :D

Salim se, ionako necu dobiti, kao i uvijek.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno